Opis

Overpass 2 (Xbox Series X)

Edina simulacija, ki združuje dirkanje in ovire, se vrača z novo vsebino in načini igre. Preizkusite svoje spretnosti v 5 načinih igre, v katerih se morate spopasti z zahtevnimi izzivi, terenskim sprintom, terenskim dirkališčem, vzponom na hrib, progo z ovirami in zaprtim dirkališčem. 

Vaši rezultati bodo odvisni od tega, kako dobro znate analizirati progo in izbrati najboljše poti. Za krmilom zmogljivih buggyjev in štirikolesnikov velikih proizvajalcev, kot so Yamaha, Arctic Cat in Suzuki, boste prevozili 30 prog v 5 regijah: Baja Desert, East Central US, Johnson Valley, Utah Desert in Western Europe. 

Sprejmite izziv v izjemno obsežnem načinu kariere. Upravljajte svojo ekipo, sponzorje in proračun ter sprejemajte pravilne odločitve glede raziskav in razvoja, da boste lahko nadgradili svoja vozila za doseganje ciljev, pri tem pa s pomočjo drevesa spretnosti načrtujte napredek svoje ekipe. 

Skale, drevesna debla, blato ter številne druge naravne in umetne ovire vas bodo med različnimi dirkami upočasnile in lahko poškodovale vaše vozilo. Poiščite najboljši način, da jih obidete in dosežete ciljno črto z upravljanjem več kot 30 uradnih vozil, od katerih ima vsako svoje posebne tehnične značilnosti.

Proizvajalec: Nacon Gaming

Datum izzida / dobave: 12.10.2023

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Overpass 2 (Xbox Series X)”