Opis

Outer Wilds – Archeologist Edition (Nintendo Switch)

Poglobite se v divjino…

Igra Outer Wilds, ki je prejela nagrado za najboljšo igro na podelitvi nagrad BAFTA Games Awards 2020 in so jo Giant Bomb, Polygon, Eurogamer in The Guardian razglasili za igro leta 2019, je kritiško priznana in nagrajena skrivnostna igra odprtega sveta o sončnem sistemu, ujetem v neskončni časovni zanki. Značilnosti igre: – Dobrodošli v vesoljskem programu!  Ste najnovejši rekrut podjetja Outer Wilds Ventures, mladega vesoljskega programa, ki išče odgovore v nenavadnem, nenehno razvijajočem se sončnem sistemu.- Skrivnosti sončnega sistema… Kaj se skriva v osrčju zloveščega Temnega ojesena? Kdo je zgradil nezemeljske ruševine na Luni? Ali je mogoče ustaviti neskončno časovno zanko? Odgovori vas čakajo v najnevarnejših predelih vesolja. – Svet, ki se s časom spreminja: Na planetih igre Outer Wilds je veliko skritih lokacij, ki se s časom spreminjajo. Obiščite podzemno mesto, preden ga pogoltne pesek, ali raziskujte površje planeta, ko se vam sesuje pod nogami. Vsako skrivnost varujejo nevarna okolja in naravne katastrofe.- Vzemite svojo medgalaktično pohodniško opremo!  Obujte pohodniške čevlje, preverite raven kisika in se pripravite na potovanje v vesolje. Uporabite različne edinstvene pripomočke, da raziščete okolico, izsledite skrivnostne signale, dešifrirate starodavno nezemeljsko pisavo in spečete popoln marshmallow.

  • Odmevi očesa: Vesoljski program Hearthian je odkril anomalijo, ki je ni mogoče pripisati nobeni znani lokaciji v sončnem sistemu. Vzemite svetilko in se pripravite na osvetlitev najtemnejših skrivnosti Zunanje divjine…
  • – Fizična izdaja vključuje:o raztegljiv plakat s planetarnimi kartami, ki ga je ustvaril Ian Jacobson, umetnik digitalnih konceptov podjetja Mobius.o Razširitev Echoes of the Eye na kartuši/disku.

Proizvajalec: iam8bit

Datum izzida / dobave: 27.06.2024

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Brand

Iam8bit

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Outer Wilds – Archeologist Edition (Nintendo Switch)”