Opis

MotoGP 24 – Day One Edition (Playstation 4)

Preizkusite svoje sposobnosti v kategorijah MotoGP™, Moto2™ in Moto3™ ter se potopite v razburljivo potovanje kampanje 2024. Doživite vznemirjenje uradnih seznamov in prog, ki so na voljo izključno v MotoGP™24!

NEPREDVIDLJIVA KARIERAPodajte se na pot, da postanete legenda MotoGP™, in oblikujte svojo epsko sago. Pot od skromnih začetkov do zmagoslavnih višav je vaša. Sodelujte v razburljivih tekmovanjih, gradite svoj ugled in pustite pečat v zgodovini svoje ljubljene ekipe.

Ob začetku nove sezone se v ekipi v boksih začnejo dogajati spremembe. Z revolucionarnim trgom tekmovalcev lahko zdaj tekmovalci prestopajo med ekipami in tako premešajo karte ter v tekmovanje vnesejo val nepredvidljivosti!

Doživetje MotoGP™Ste ubrali bližnjico? Ali je umetna inteligenca imela neregularen kontakt? Z nadzorom stevardov MotoGP™ bodo posamezniki, ki se bodo neprimerno obnašali, nosili posledice. MotoGP™24 zvišuje merila za pošteno igro in kaznuje kršitelje pravil – brez izjem!

PRILAGODLJIVA IGRANe glede na to, ali se ukvarjate s profesionalno dirko ali šele začenjate, vas igra MotoGP™24 sprejema z odprtimi rokami! Z Akademijo MotoGP™24 in nevronskim sistemom pomoči vam bomo pomagali na vsakem koraku. Predstavljamo vam našega najnovejšega zaveznika: Prilagodljiva težavnost. Ta prilagodi vašo igralno izkušnjo vašim sposobnostim in rezultatom ter poskrbi, da je vsaka vožnja edinstveno vaša!

PREDSTAVITE SVOJ SLOGS štirimi grafičnimi urejevalniki izboljšajte svojo izkušnjo MotoGP™: nalepke za dirkače, številke in čelade. Izstopajte s slogom, ki je resnično vaš, ko osvajate ciljno črto!

VSAK MESEC NOVA KAMPANJAMotoGP™24 vas potopi v osrčje tekmovanja s prvenstvom LiveGP: vsak mesec se pomerite z elito, osvojite prvo mesto in slavo!

STE DOVOLJ HITRI?Pokažite svoje neustavljive sposobnosti na spletu, ko dirkate z igralci z vsega sveta, ali pa se s prijatelji udeležite izzivov v živo s funkcijo Split-Screen! 

Proizvajalec: Milestone

Datum izzida / dobave: 02.05.2024

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MotoGP 24 – Day One Edition (Playstation 4)”