Opis

Metal Gear Solid: Master Collection Vol.1 (Xbox Series X & Xbox One)

METAL GEAR SOLID: MASTER COLLECTION Vol. 1 združuje sam začetek igralne izkušnje METAL GEAR v enem samem paketu. Infiltrirajte se v sovražnikove trdnjave po vsem svetu, dokončajte svoje misije s skrivanjem in doživite vznemirljivo filmsko zgodbo serije METAL GEAR.

Vol. 1 vsebuje izvirne naslove in začetek serije METAL GEAR: Metal Gear, Metal Gear 2: Solid Snake, Metal Gear Solid (vključno z misijami VR/Special Missions), Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty (različica HD Collection), Metal Gear Solid 3: Snake Eater (različica HD Collection) in še veliko dodatne vsebine! Zbirka vključuje klasične različice iger z minimalnimi popravki avtorsko zaščitenih vsebin. Regionalne različice naslovov so na voljo kot dodatni prenosi. Bonus vsebine vključujejo prvi naslov iz serije METAL GEAR, knjigo scenarijev z besedilom v igri za vsak naslov in glavno knjigo s podrobnostmi o zgodbi in likih.

V dodatno vsebino zbirke METAL GEAR SOLID: MASTER COLLECTION Vol. 1 bosta vključena tudi dva digitalna grafična romana, ki ju je ustvaril večkrat nagrajeni ilustrator Ashley Wood. Metal Gear Solid: Digital Graphic Novel je v celoti opremljen digitalni strip z zvočnimi vložki, ki prikazuje dogodke iz igre Metal Gear Solid s pomočjo čudovitih dinamičnih animiranih panelov, sledi pa mu Metal Gear Solid 2: Digital Graphic Novel, ki razširja dogodke iz nadaljevanja

Proizvajalec: Konami

Datum izzida / dobave: 24.10.2023

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Metal Gear Solid: Master Collection Vol.1 (Xbox Series X & Xbox One)”