Opis

Luigi’s Mansion 2 Hd (Nintendo Switch)

V igri Luigi’s Mansion 2 HD za Nintendo Switch se pridružite junaku Luigiju in se podajte na strašljivo nalogo. V tej vizualno izboljšani pustolovščini boste obiskali srhljive kraje srhljive doline Evershade Valley, kjer je še nedavno na nebu visela nenavadna temna luna. Po besedah raziskovalca duhov profesorja E. Gadda je ta pomirjala duhove v dolini … vse do neke noči, ko se je Temna luna skrivnostno razblinila!

Sedaj je kraj kričal in se bohotil z duhovi, ki so povzročali težave! Ali lahko Luigi obnovi manjkajoče dele Temne lune in v dolini ponovno vzpostavi mir?Na srečo je profesor E. Gadd Luigija opremil s pravimi orodji za to nalogo, kot sta Strobulb, ki osuplja sovražnike, in zvest Poltergust 5000, ki lahko sesa duhove, predmete ali sodeluje z okoljem.

Paranormalne eskapade bodo Luigija popeljale na najrazličnejše kraje, med drugim v nekdanji raziskovalni laboratorij za rastline, pokvarjeno tovarno ur in ledeni, zasneženi rudnik, če omenimo le nekatere.

Do štirje igralci se lahko združijo in se spopadejo z izzivi v ScareScraperju, strašljivi stavbi, v kateri mrgoli duhov in izzivov, ki jih v glavni pustolovščini ni. Preko lokalnega brezžičnega igranja ali prek spleta rekrutirajte svoje kolege lovce na duhove, da se povzpnejo na strašljivi stolp.

 

Proizvajalec: Nintendo

Datum izzida / dobave: 27.06.2024

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Luigi’s Mansion 2 Hd (Nintendo Switch)”