Opis

Konosuba – Gbotww! Love For These Clothes Of Desire! (Nintendo Switch)

Spremljajte Kazumo in druščino, ki odkrijejo skrivnostno “črno ploščo”, ki jih preklinja z željami, ki so v nasprotju z njihovo osebnostjo. Druščina mora najti sestavine in jih podati plošči, da bi ustvarila oblačila, ki ustrezajo njihovim novim željam in jih izpolnijo, ter tako odpraviti prekletstvo. Ali ste pripravljeni na srečanje s temo kot neusmiljeno domino? Kaj pa Aqua v vlogi prvobitne in primerne boginje? Ali Megumin kot ponosno voditeljico Lolitske lige?

Značilnosti:

  • Vizualni roman: Priča ste novi zgodbi s polno zasedbo priljubljenih likov iz serije. Vsaka junakinja ima svoj konec in posebne digitalne podobe! Pametno izbirajte besede, odločitev je vaša!
  • Upravljanje časa in virov: Z izpolnjevanjem nalog in opravil zbirajte vire za izdelavo oblačil. Izpolnite tedenski načrt za vsak lik glede na njegove prednosti, da zaslužite sredstva in vire.
  • Oblačila: Ko so skrivnostna oblačila izdelana, je čas za preoblačenje! Bodite pripravljeni na preobrate, saj se osebnosti vaših najljubših likov spreminjajo z vsakim prekletstvom in kosom oblačila, ki izpolnjuje želje.

Proizvajalec: PQube

Datum izzida / dobave: 08.02.2024

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Konosuba – Gbotww! Love For These Clothes Of Desire! (Nintendo Switch)”