Opis

Zabavno naravoslovje

Gaj je majhen želod. Imel je srečo, da ni končal v želodcu kakšne živali, zato se je odločil, da si poišče prostor, kjer bo pognal korenine in zrasel v mogočen hrast. Gaj te bo popeljal skozi različna naravna okolja, ti pojasnil, kaj je živa in neživa narava, kaj je prehranjevalna veriga, kakšne kamnine najdemo naokoli in celo, kaj je potrebno, da bomo na mizi imeli sveže pečen kruh. Pridruži se Gaju na njegovi raziskovalni misiji!

Knjiga vsebuje prek 2800 zvokov in besedil. Pokukaj v notranjost knjige!

POSLUŠAJ KNJIGO!
Kuku – Zabavno učenje je edinstven sistem učenja, ki prinaša obilo informacij in zabave. S pisalom se na rahlo dotaknite slike ali besedila in zaslišali boste ustrezne informacije, zvok ali glasbo. Interaktivno pisalo ponuja vedno nova doživetja.

POZOR: KNJIGA DELUJE LE Z INTERAKTIVNIM PISALOM KUKU – ZABAVNO UČENJE! INTERAKTIVNO PISALO NI PRILOŽENO.

Za pravilno delovanje interaktivnega pisala je potreben prenos ustreznih zvočnih datotek. Za prenos zvočnih datotek je potreben računalnik.

KUKU – Zabavno učenje je edinstven didaktični koncept, pri katerem otroci na zabaven in privlačen način pridobijo obilo zanimivih in poučnih informacij. Branje s pomočjo interaktivnega pisala KUKU je posebno učno doživetje, saj se besedam in slikam z enim dotikom pridružijo tudi zvoki.

Več na www.zabavnoucenje.com

Prenos zvočne datoteke.

Starost: od 6 do 12

Spol: O

Spletna trgovina E-igrace ponuja veliko zanimivih in poučnih iger in igrač za majhne in velike otroke.

Prijavite se na občasne novičke, ki prinašajo posebne ugodnosti in popuste!

 

Dodatne informacije

Spol

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Interaktivna knjiga Kuku – Zabavno naravoslovje (brez pisala”