Opis

Ghostbusters: Spirits Unleashed (Xbox Series X & Xbox One)

Ghostbusters: Spirits Unleashed je zabavna igra za več igralcev, ki je kot nalašč za vse ravni znanja. Igrajte kot izganjalci duhov ali duhovi! Štirje lovci na duhove s protonskim paketom poskušajo ujeti duha, ki straši na edinstvenih lokacijah, v asimetričnih večigralskih bitkah (prek spleta ali brez povezave). Z napredovanjem bodo igralci odklenili kozmetiko in nadgradnje za lovce na duhove in duhove ter tako izboljšali svoje igralne izkušnje. Videz in občutki bodo oboževalcem omogočili poglobljeno izkušnjo v vesolju, ki jim bo omogočila, da bodo igrali svoje fantazije o izganjalcih duhov. Ne glede na to, ali gre za lov ali strašenje, se je igre enostavno naučiti in jo je zabavno obvladati!

Igrajte asimetrično igro skrivalnic. V skladu z IllFonicovimi preteklimi naslovi je ta naslov zasnovan kot igra 4v1, v kateri bodo igralci igrali bodisi kot del ekipe novih lovcev na duhove bodisi kot posamezni duh. V igri lahko uživate sami ali s štirimi igralci na vseh platformah prek navzkrižnega igranja. Vključuje spletni način za enega igralca in način brez povezave, ki je na voljo v obliki igre s pomočjo umetne inteligence.

V igri Ghostbuster: Spirits Unleashed je vsa ikonična oprema in pripomočki, od protonskih paketov do merilnikov PKE in pasti za duhove, ki jih oboževalci pričakujejo, novi igralci pa bodo v vesolju uživali, ko bodo igrali kot lovci na duhove. Duhovi imajo v svojem arzenalu številne sposobnosti, kot so obsedenost s predmeti, seveda slimanje in druge, zaradi katerih je strašenje na različnih lokacijah prava zabava. Poleg tega bodo mnogi prepoznali gasilski dom in Rayeve okultne knjige, ki delujejo kot središče igre. Tu lahko igralci izbirajo misije, prilagajajo svoje like, vadijo streljanje s protonskimi paketi in raziskujejo vse, kar se lahko naučijo. In da, slišali boste igralce iz izvirnega filma, ki bodo ponovili svoji vlogi Raya Stantza in Winstona Zeddemora, skupaj z nekaterimi novimi prijatelji!

Fizične izdaje igre bodo prejele vnaprejšnji dostop do duha Basher, redki skin Ectoplast, past za duhove Ghostbusters RC in poseben merilnik PKE.

Proizvajalec: Nighthawk Interactive

Datum izzida / dobave: 18.10.2022

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ghostbusters: Spirits Unleashed (Xbox Series X & Xbox One)”