Opis

Ghost Song (Playstation 5)

Niste sami. Na opustošeni luni Loriana se iz spanja prebudi dolgo speči Deadsuit – oborožen in pripravljen na boj, z jasnim spominom in jasnim namenom. Toda nekaj novega se prebuja… Odpravite se pod površje in poiščite odgovore v igri Ghost Song, atmosferični 2D pustolovščini samospoznavanja, starodavnih skrivnosti in kozmične groze. Raziskujte vijugaste jame, ki jih osvetljuje le bioluminiscenčno rastlinje, se spopadajte z nenavadnimi in mogočnimi bitji ter pridobite nove sposobnosti, ki vam bodo pomagale odkriti dolgo zakopane skrivnosti tega tujega sveta. Spustite se globoko v temo – le tako boste izvedeli (ali pa se spomnili?) resnico. 

Lastnosti: 

– Odkrivajte, kaj se skriva pod zemljo: Raziščite zavite nezemeljske tunele in dolgo zapuščene laboratorije v obsežnem, čudovito ilustriranem 2D svetu, navdihnjenem z metroidvanijo, polnem skrivnih soban in strašljive zgodovine. 

– Okrepite se in napredujte: V globinah pridobite močno orožje in nove zmožnosti, ki spreminjajo igro, ter si tako omogočite dostop do novih plasti Lune in neobveznih skritih območij.

– Soočite se z zahtevnimi nasprotniki: Z odzivnostjo in natančnostjo se spopadite z glivičnimi nezemljani in kovinskimi lupinami Loriana. Povečajte svojo moč ter prilagodite svojo obleko in blaster z arzenalom modulov. 

– Razstrelite in razbijte: osvojite značilen ritem glavnega bojevanja v obleki Deadsuit. S hitrim streljanjem z blasterjem razbijte sovražnike in povečajte toploto v sodih, ki okrepi vaše napade za bližnji boj. 

– Niste sami: Niste edini, ki je ujet v tem neznanem kraju. Spoznajte zasedbo naglašenih likov in odkrijte njihove zgodbe o preživetju, pogumu, zapuščenosti in odrešitvi. 

Fizična izdaja vključuje: 

o Zemljevid sveta/plakat. 

o digitalni zvočni zapis.

Proizvajalec: Humble Games

Datum izzida / dobave: 28.07.2023

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ghost Song (Playstation 5)”