Opis

Five Night’s at Freddy’s: Security Breach (Nintendo Switch)

Naslednje grozljivo poglavje v priljubljeni seriji iger Five Nights at Freddy’s.

Five Nights at Freddy’s: Security Breach je najnovejši del družini prijazne grozljivke, ki je priljubljena med milijoni igralcev po vsem svetu. Igrajte kot Gregory, deček, ki je ponoči ujet v Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex. S pomočjo samega Freddyja Fazbeara mora Gregory preživeti skoraj neustavljiv lov znanih likov iz igre Five Nights at Freddy’s – in tudi nove grozljive nevarnosti.

Lovci in plen – Ko začnejo veljati nočni protokoli, bodo animatronike v Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplexu neusmiljeno lovile vse vsiljivce. Glamrock Chica, Roxanne Wolf, Montgomery Gator in Vanessa, varnostnica Pizzaplexa, vse obrnejo na glavo, ko je treba, zato ni pametno predolgo ostati na enem mestu.

Prilagodite se, da preživite – omogočite si dostop do varnostnih kamer v stavbi, da pregledate okolico in načrtujete pot ob nevarnosti. Odvrnite pozornost sovražnikov z metanjem pločevink z barvo in igrač – hitro se izmaknite, preden se sovražniki privabijo na vašo lokacijo. Skrijte se v zaklonišča in pustite, da nevarnost mine, ali pa poskušajte ubežati zasledovalcem. Igrajte se po svoje, vendar se prepričajte, da se lahko hitro prilagodite.

Raziskujte in odkrivajte – Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex ponuja gostom veliko atrakcij, v katerih lahko uživajo: Monty Golf, Roxy Raceway, Bonnie Bowl, kanalizacijo in… Kanali? Pizzaplex je ogromen in v njem lahko odkrijete vse.

Proizvajalec: Maximum Games

Datum izzida / dobave: 11.07.2023

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Five Night’s at Freddy’s: Security Breach (Nintendo Switch)”