Opis

Everspace 2: Stellar Edition (Xbox Series X & Xbox One)

EVERSPACE 2 vas v tej hitri vesoljski strelski igri za enega igralca postavi na pilotski sedež, kjer vas do naslednjega epskega plena ločijo kruta srečanja in brutalni izzivi. Raziščite vojno razdejane zvezdne sisteme demilitariziranega območja gruče 34 – vsako ogromno ročno izdelano območje je polno skrivnosti, ugank in nevarnosti, na katere morate naleteti.

Doživite vznemirljivo znanstvenofantastično zgodbo o Adamu, pilotu klonu, ki išče svoje mesto v vesolju. Dogodki iz njegove preteklosti se prepletajo s spopadajočimi se frakcijami, medtem ko se DMZ približuje vrelišču. Pobegnite iz kolonialnega ujetništva, premagujte spletke lokalnih vojskovodij, izogibajte se z energijo obsedenim kultistom in se branite pred vojne željnimi nezemljani.

Adam bo za preživetje potreboval več kot le pamet, srečo in spretnost – zbrati bo moral ekipo strokovnjakov, da bi dosegel svoj zaslužek in končno uresničil svoje sanje o pobegu iz DMZ. Spoznajte stare prijatelje in nove zaveznike, ki imajo vsak svojo zgodbo. Pridružili se vam bodo med misijami, zagotovili nadgradljive ugodnosti, odklenili nove sposobnosti in vam pomagali na poti naprej.

EVERSPACE 2: Stellar Edition je ekskluzivna omejena izdaja, ki vsebuje osnovno igro, kovinsko zbirateljsko škatlico, 64-stransko mini umetniško knjigo in digitalno izvirno zvočno podlago.

Proizvajalec: Maximum Games

Datum izzida / dobave: 31.12.2023

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Everspace 2: Stellar Edition (Xbox Series X & Xbox One)”