Opis

Cities Skylines 2 – Day One Edition (PC)

Če lahko o tem sanjate, lahko to tudi zgradite.

Zgradite mesto od temeljev naprej in ga spremenite v cvetočo metropolo, kakršno si lahko zamislite le vi. Gradnje v takšnem obsegu še niste doživeli. S poglobljeno simulacijo in živim gospodarstvom Cities: Skylines II omogoča gradnjo sveta brez meja.

Postavite temelje za začetek svojega mesta. Ustvarite ceste, infrastrukturo in sisteme, ki omogočajo vsakodnevno življenje. Vse je odvisno od vas.

Kako bo vaše mesto raslo, je odvisno tudi od vas, vendar načrtujte strateško. Vsaka vaša odločitev ima posledice. Ali lahko spodbudite lokalno industrijo in hkrati uporabite trgovino za spodbujanje gospodarstva? Kaj bo omogočilo razcvet stanovanjskih sosesk, ne da bi pri tem uničilo živahnost središča mesta? Kako boste zadovoljili potrebe in želje meščanov ter hkrati uravnotežili mestni proračun?

Vaše mesto nikoli ne počiva. Kot vsak živ, dihajoč svet se sčasoma spreminja. Nekatere spremembe bodo postopne, druge pa nenadne in nepričakovane. Medtem ko se menjavajo letni časi in noč sledi dnevu, bodite pripravljeni in ukrepajte, ko življenje ne bo potekalo po načrtih.

Proizvajalec: Paradox Interactive

Datum izzida / dobave: 24.10.2023

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Cities Skylines 2 – Day One Edition (PC)”