Opis

Chef Life: A Restaurant Simulator (Playstation 5)

Ustvarite in upravljajte svojo sanjsko restavracijo!

Meniji, nabava, dekor, osebje, oprema, stranke… in ne pozabite na samo kuhanje! Izkusite vsakdanje življenje gostinca in si prislužite nagrade iz vodnika MICHELIN.

Izberite in prilagodite na desetine kuhinjskih komponent, preden prižgete gorilnike. Organizirajte svojo ekipo in upravljajte svoje dobavitelje, da pridobite vrhunske sestavine, ki bodo navdušile tudi najzahtevnejše gurmane. Prilagodite svoj jedilnik letnim časom in pričakovanjem strank ter si ustvarite ime.

Značilnosti:

Prevzemite vajeti svoje sanjske restavracije. Izberite in prilagodite na desetine kuhinjskih komponent (kuhalnih površin, kuhinjskih robotov, pečic itd.) ter zgradite svojo sanjsko kuhinjo! Preden prižgete gorilnike, organizirajte svojo ekipo in upravljajte svoje dobavitelje, da pridobite vrhunske sestavine, ki bi navdušile tudi najzahtevnejše gurmane. spremljajte svoje finance in predvidite, koliko dela boste imeli, da vas ne bo preplavil naval na večerjo!

Jedilnik, sestavljen po vašem okusu. Ste bolj za bœuf bourguignon ali caccio e pepe? Sestavite svoj jedilnik na podlagi klasičnih jedi francoske, italijanske in mednarodne kuhinje! Želite preseči osnovne recepte? Izboljšajte jih in jih popeljite v nove gastronomske višave! Prilagodite svoj jedilnik letnim časom in pričakovanjem strank ter si ustvarite ime.

Sesekljajte, pecite na žaru, pecite, mešajte in še več! Vaše kuharske in vodstvene spretnosti bodo na preizkušnji med vsako storitvijo. Vaša ekipa vam bo nudila neprecenljivo pomoč pri zadovoljevanju zahtevnih strank. Vodite rezanje, kuhanje in vse priprave, vse do postrežbe, kjer lahko dodate svoj ustvarjalni pridih.

Od lokalne kavarne do restavracije z Michelinovo zvezdico. Naučite se, kako ohraniti zvestobo strank in povečati obseg restavracije. Spoznajte nove recepte in izpopolnjujte svoje kuharske spretnosti. Želite postati najljubša vroča točka v soseski ali se boste usmerili v vrhunsko kulinariko in si na koncu prislužili prestižno zvezdico iz Michelinovega vodnika?

Proizvajalec: Nacon Gaming

Datum izzida / dobave: 06.10.2022

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Chef Life: A Restaurant Simulator (Playstation 5)”