Opis

Avatar: Frontiers Of Pandora (Playstation 5)

Avatar: Frontiers of Pandora je prvoosebna akcijska pustolovščina, ki se dogaja na zahodni meji. Ugrabila vas je človeška militaristična korporacija RDA in vas, Na’vi, izoblikovala v njihov namen. Petnajst let pozneje ste svobodni, vendar ste se v svojem rojstnem kraju znašli kot tujec. Spoznajte svojo izgubljeno dediščino in odkrijte, kaj resnično pomeni biti Na’vi, ko se pridružite drugim klanom, da bi zaščitili Pandoro pred RDA. 

Prednaročite in prejmite paket Otrok dveh svetov.

RAZISKUJTE SVET ČUDES IN NEVARNOSTI

Doživite epska čudesa zahodne meje, še nikoli videne celine Pandore. Potujte po čudovitih, a nepredvidljivih regijah odprtega sveta, kjer lahko znižanje straže privede do smrtonosnih napak.

POSTANITE NA’VI

Izkoristite svojo neverjetno moč in okretnost, medtem ko prilagajate svoj lik, izdelujete novo opremo ter nadgrajujete veščine in orožje, da ustrezajo vašemu načinu igranja.

ZGORIŠČAJTE SE V NEBESA

Povežite se s svojim osebnim bansheejem, ki vam bo dal prednost v boju v zraku in ga lahko uporabite za potovanje po prostrani zahodni meji.

OBVLADAJTE VEČ NAČINOV BOJEVANJA

Zoperstavite se nevarnostim Pandore z natančnostjo tradicionalnega orožja Na’vi, vključno z lokom in metanjem kopja, ali pa izkoristite svojo človeško izobrazbo z bolj uničujočim orožjem, kot sta napadalna puška ali brzostrelka.

Proizvajalec: Ubisoft

Datum izzida / dobave: 07.12.2023

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Avatar: Frontiers Of Pandora (Playstation 5)”