Opis

Akka Arrh – Special Edition (Playstation 4)

Akka Arrh je sodoben pristop k opuščenemu projektu iz osemdesetih let prejšnjega stoletja, ki igralcem ponuja hitro in zasvojljivo izkušnjo arkadne strelske igre, psihedelične vizualne podobe in postopkovno ustvarjeno zvočno kuliso, ki se odziva na vaše igranje.

Ta sodobna igra legendarnega Jeffa Minterja in odličnih razvijalcev iz podjetja Llamasoft prekipeva od Minterjevega smisla za humor, ljubezni do kalejdoskopskih barv in sposobnosti ustvarjanja iger, ki jih je užitek igrati.

Posebna izdaja igre Akka Arrh vsebuje dve po meri izdelani arkadni omarici iz papirja in komplet nalepk s ključnimi umetninami in ikonografijo iz igre Akka Arrh, ki jih je oblikoval Butcher Billy.

Ključne lastnosti:

Čista arkadna blaženost! Vrženi boste neposredno v akcijo, kjer so vaši edini cilji kombinacije, visoki rezultati in preživetje.

Ustvarjajte masivne verige sovražnikovih eksplozij in kopičite strelivo za natančne strele, da ohranite kombo in zaščitite svoje prstane (ali življenjsko moč). Če jih vse izgubite, je igre konec.

Začni od začetka 50 edinstvenih stopenj ali pa nadaljuj tam, kjer si končal, in se prebiješ do konca.

Proizvajalec: Atari

Datum izzida / dobave: 30.06.2023

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Akka Arrh – Special Edition (Playstation 4)”