Opis

Vedro set s kanglico Gabby Garnished Bucket priznanega francoskega proizvajalca Smoby predstavlja čudoviti set igrač za pesek, ki bo razveselil vse otroke.

Set igrač v pisanih barvah je zasnovana v motivu Gabby, ki jo poznajo otroci po celem svetu. Celoten pravljični set vsebuje rožnato vedro z lopatko, sito, grabljice in modelček v obliki mucke ter priročno kanglico. Z njo lahko otroci polivajo mivko, da bi jo lažje oblikovali ali pa zalivajo vrt. Igre s peskom spadajo med najbolj priljubljene otroške aktivnosti, s tem zabavnim setom pa se bodo otroci še bolj zabavali.

Višina vedra meri 17 cm, ostale mere pa znašajo 17*17*35 cm. Otroci se bodo z njim igrali v peskovniku, na vrtu in plaži, proizveden je iz trdne in trpežne plastike. Francoski proizvajalec Smoby že desetletja prinaša otrokom kakovostne igrače. Igrače Smoby so pestrih barv in zato spodbujajo otroško domišljijo in predstavnost, pomagajo pri razvoju njihove fine motorike in samozavesti. Igrača ima zaobljene robove, ki varujejo najmlajše otroke pred poškodbami. Plastika igrač Smoby je žametna na dotik in zagotavlja francosko kakovost, varnost in edinstvenost.

Na e-igrace.com najdete veliko zanimivih in zabavnih poletnih iger in pripomočkov.

Dodatne informacije

Proizvajalec