Opis

Brezžične slušalke PowerLocus PLED za otroke (mornarsko modre)

Spoznajte brezžične slušalke PowerLocus PLED za otroke, ki zagotavljajo visoko kakovost zvoka in udobje. Zahvaljujoč 40-milimetrskim gonilnikom ponujajo odličen zvok in so varni za sluh najmlajših uporabnikov. Odlikuje jih tudi barvita LED osvetlitev ozadja, ki bo zagotovo všeč malim ljubiteljem glasbe.

Vsestranska kombinacija

Slušalke PowerLocus PLED ponujajo dve možnosti povezovanja – v svojo napravo jih lahko priključite žično, s 3,5-milimetrskim zvočnim kablom ali pa jih brezžično seznanite s tehnologijo Bluetooth 5.3. To zagotavlja popolno svobodo gibanja in udobje ne glede na situacijo!

Dolg čas delovanja

Po zaslugi zmogljive baterije ponujajo slušalke PowerLocus PLED impresiven čas delovanja od 25 do 30 ur z enim polnjenjem. To pomeni, da vam ni treba skrbeti, da se bodo prehitro izpraznile in vašemu otroku preprečile poslušanje glasbe ali zgodb! Še več, polnjenje traja le približno 2 uri – malim uporabnikom ni treba čakati predolgo.

Odlična kakovost zvoka

Slušalke so opremljene s 40-milimetrskimi gonilniki in ponujajo širok frekvenčni odziv (od 20 Hz do 20 kHz). Posledično zagotavljajo bogat in oster zvok. Poleg tega so na voljo trije načini jakosti zvoka (74 dB, 85 dB in 94 dB), tako da jih lahko prilagodite za zaščito otrokovega sluha.

Izjemno udobje

Slušalke so bile zasnovane z mislijo na udobje – mehka spominska pena, hipoalergeni materiali in lahka oblika (samo 165 g) pomenijo, da jih lahko otroci nosijo dlje časa, ne da bi se počutili neprijetno. Poleg tega nastavljiv naglavni trak zagotavlja popolno prileganje. Model PLED ima tudi zložljivo zasnovo za udoben transport in shranjevanje.

Dodatne funkcije

To še ni konec zmogljivosti PowerLocus PLED. Vgrajeni mikrofon vam omogoča priročno vodenje pogovorov, LED osvetlitev ozadja pa slušalkam daje edinstven, sodoben značaj. Možno je tudi predvajanje glasbe s kartice microSD – tako lahko izbrane pesmi ali risanke kopirate na zunanji medij in imate večji nadzor nad tem, kaj vaš otrok posluša.

Vključeno

  • Slušalke
  • avdio kabel od 3,5 do 3,5 mm
  • Kabel za polnjenje USB-A v USB-C
  • Torba za prenašanje

 

 

Proizvajalec

PowerLocus

Model

pwl-pled-blue

Barva

Mornarsko modra

Povezava

Žično (3,5 mm zvočni kabel) ali brezžično (Bluetooth)

Bluetooth različica

5.3

Čas delovanja

Približno 25-30 h

Čas polnjenja

Pribl. 2 uri

Pretvornik

40 mm

Frekvenčni odziv

20 Hz – 20 kHz

Intenzivnost zvoka

3 razpoložljivi načini – 74 dB / 85 dB / 94 dB

Mikrofon

Da

Predvajanje iz kartice microSD

Tako

Teža

165 g

Osvetlitev ozadja

LED

Garancija (mesecev:) 24

Miške in tipkovnice za igro ali pisarno.

Dodatne podrobnosti

Proizvajalec

Izberi

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Slušalke brezžične PowerLocus naglavne z mikrofonom BT/1×3,5mm PLED modre otroške (pwl-pled-blue)”