Opis

World War Z: Aftermath (Playstation 4)

World War Z: Aftermath je ultimativna sodelovalna streljanka z zombiji, ki jo je navdihnil istoimenski film. Gre za nadaljevanje prvenca, ki je navdušil več kot 15 milijonov igralcev. Preusmerili boste tok zombijske apokalipse tako na konzolah kot na PC-ju, brez omejitev za sodelovanje med igralci na različnih sistemih. S hordami sestradanih zombijev se boste na novih lokacijah širom sveta in v svežih zgodbenih epizodah spopadli z do tremi živimi soigralci ali igrali z računalniškimi soborci. Povrnite človeštvu nadzor nad Vatikanom in se pridružite borcem za Rusijo. 

  • Nove zgodbe iz vojne z zombiji: v povsem novih zgodbenih misijah boste človeštvu povrnili nadzor nad Vatikanom in se pridružili borcem za Rusijo. Igralci boste v vlogi tako novih kot starih likov in zombije uničevali z novimi udarci iz bližine, samosvojimi gibi in veščinami ter vihtenjem dveh orožij naenkrat, tudi hladnih. Pobijali boste nove pokopališke monstruoznosti, med drugim trope krvoločnih podgan, ob katerih je težko ostati hladnokrven.

  • Naslednja generacija zombijskih hord: v novem načinu Horde XL boste srečali vedno obsežnejše in zahtevnejše valove zombijev z naravnost nepopisno količino hodečih trupel. Način Horde XL bo na PC prispel v brezplačni zaplati po izidu.

  • Globinsko napredovanje in nova perspektiva: tokrat lahko igrate iz prve perspektive, z udejstvovanjem pa napredujete v osmih poklicih, med katerimi je povsem nov Vanguard. Vsak ima lastne veščine in pristop. Priredite lahko orožja in se udejstvujete v vedno novih dnevnih misijah s posebnimi nastavitvami, ki prispevajo dodatne nagrade.

Proizvajalec: Saber Interactive

Datum izzida / dobave: 21.09.2021

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “World War Z: Aftermath (Playstation 4)”