Opis

Komplet omogoča spoznavanje čarobnih skrivnosti fizike, kemije in biologije ter zagotavlja BARVITO in VZNEMIRLJIVO ZABAVO. Ustvarite poskočne kristale, ki se zlijejo v mavrico. Izbruhi barv in mavrični vrtinci na ukaz! Navdušite prijatelje s triki s čarobno zeleno snovjo. Lahko je trdna ali tekoča – o tem odločate samo vi. Ustvarite animacije, ki osupnejo oči in možgane. Ustvarite učinek prelivanja lave, mini vulkane in skrivno pisavo. Spoznajte pot svetlobe, pH vrednosti, difuzijo, kisline in baze in še veliko drugega …

SLOVENIJA – Naziv izdelka: Wild!science – OSUPLJIVA ZNANOST
OPOZORILA! Ni primerno za otroke, mlajše od 8 let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve. Potreben je nadzor odrasle osebe. Vsebuje nekatere kemikalije, ki so lahko nevarne zdravju. Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Penečih bombic ne shranjujte v neprepustnih posodah. Dvig pritiska lahko povzroči poškodbe. Pazite, da kemikalije ne pridejo v stik s katerim koli delom telesa, predvsem z usti in očmi. Majhni otroci in živali naj ne bodo v bližini poskusov. Komplet za kemijske poskuse shranjujte zunaj dosega otrok, mlajših od 8 let. Tekoče barvilo lahko pušča madeže. Kompleta ne uporabljajte na tkaninah ali površinah ali v njihovi bližini.

Poreklo: Tajvan. Uvoznik in distributer za Slovenijo: Singa d.o.o., Slovenčeva ulica 24, 1000 Ljubljana; www.singa.si
Varnostna navodila in opozorila v slovenskem jeziku so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Starost: od 8 do 16

Spol: O

Spletna trgovina E-igrace ponuja veliko zanimivih in poučnih iger in igrač za majhne in velike otroke.

Prijavite se na občasne novičke, ki prinašajo posebne ugodnosti in popuste!

 

Dodatne informacije

Spol

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “WILD SCIENCE – ZABAVNA ZNANOST”