Opis

Skozi več kot 29 osupljivih čarovniških trikov mladi znanstveniki spoznavajo znanstvena načela na področju kemije, sile, tlaka, matematike, optičnih iluzij … Naučite se čarovniškega nastopanja in presenetite svoje prijatelje in družino.

Naziv: VELIKI SET ZA ČAROVNIŠKE TRIKE art. 05530
Opozorilo! Ni primerno za otroke, mlajše od treh let. Majhni deli in majhne krogle. Nevarnost zadušitve zaradi tujka. Otroci, mlajši od osem let, se lahko z nenapihnjenimi ali počenimi baloni zadušijo. Potreben je nadzor odrasle osebe. Nenapihnjene balone hranite zunaj dosega otrok. Počene balone takoj zavrzite. Izdelano iz naravne gume (lateksa).
Priporočena starost: 8+
Pozor. Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe. Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Vrteči vzorci iluzijskih plošč lahko povzorčijo omotico pri nekaterih posameznikih. V primeru neprijetnega občutka med gledanjem v vrtečo ploščo ne nadaljujte z igro.
Uvoznik in distributer za Slovenijo: Singa d.o.o., Slovenčeva ulica 24, 1000 Ljubljana; www.singa.si/4m. Poreklo: Kitajska.
Navodila v slovenskem jeziku so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Starost: od 8 do 99

Spol: O