Opis

Tribes of Midgard: Deluxe Edition (PS5)

Pripravite se, velikani prihajajo! V tem večigralskem akcijskem preživetvenem RPG-ju Midgard oblegajo nepovabljeni gostje: mitske nakaze, smrtonosni duhovi in krvoločni orjaki napovedujejo Ragnarok, konec sveta! Na vas, mogočnem Einherjarju, je, da se iz Valhale vrnete v Midgard in se prelevite v vikinškega vojščaka. Na srečo vam bodo plemenski prijatelji pomagali graditi obrambne naprave in iskati dragocenosti v širnem svetu. 

  • Raziščite svetlo nordijsko deželo: odkrili boste temnice, ubijali legendarne pošasti in gradili povsod. 

  • Gromozanski izzivi: Yggdrasilovo seme boste zaščitili pred običajnimi napadalci in s člani svojega plemena odgnali velikane, ki bi ga radi uničili, z njim pa vašo vas.

  • Nastanek vikinške legende: odločili se boste za poklic, se vojskovali po divijini ter iz najdenih surovin izdelali epske kose oklepa ter mogočna orožja. Sovražnikom boste zavdali z mogočnimi sposobnostmi in premetenim razporejanjem obrambnih naprav.

  • Skličite pleme: z velikani lahko opravite le s skupnimi močmi! V Midgard se lahko podate sami ali pa v spletnem sodelovalnem načinu PvE osnujete pleme z do desetimi sodelujočimi. Na razpolago so številni načini udejstvovanja.

  • Večni boj: tekom leta bo igra dobivala dodatne izzive, še mogočnejše zaklade in nove načine, kako jo končati.

  • Inačica Deluxe Edition vsebuje meč in ščit ter dvoje živalskih spremljevalcev (Maniklo, Soleyra).

Proizvajalec: Gearbox Publishing

Datum izzida / dobave: 30.07.2021

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Brand

Gearbox Publishing

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tribes of Midgard: Deluxe Edition (PS5)”