Opis

Train Simulator Collection (PC)

Train Simulator Collection vas popelje v čudoviti svet vlakov. Proge v tej zbirki vas zadolžijo za dostavo potnikov in blaga v danem časovnem okviru, ki ustreza resničnosti!

Frankfurt – Koblenz: Linke Rheinstrecke in Mainbahn se združita v nadvse prometno progo, ki pelje po čudoviti naravi, vi pa po njej vozite najsodobnejšo lokomotivo DB BR 429.1 EMU v beli barvi SÜWEX.

Fife Circle: na 78 kilometrih proge med Edinburghom in Dunfermlineom skozi Kirkaldy izkusite izredno mešanico stare in nove arhitekture, vključno s takoj prepoznavnim mostom Forth Rail. Vozite lahko stroje, kot so BR Class 68, Class 158 in Class 170.

San Francisco – Gilroy: več kot 145 kilometrov pacifiške proge vas postavi pred velike izzive in vam da v upravljanje električno lokomotivo F40PH-2CAT in čudoviti dizel MPI “MPXpress” MP36PH-3C.

Marseille – Avignon: na jugu Francije oskrbujete štiri postaje in po hitrih tirih vozite ikonični TGV® Duplex v barvah SNCF, ki doseže 320 kilometrov na uro. Stokilometrska proga je opremljena z najnovejšim sistemom signalizacije TVM-430, namenjenim upravljanju številnih hitrih vlakov naenkrat.

Proizvajalec: Dovetail Games

Zaloga: 10

Datum izzida / dobave: 22.04.2021

Spletna trgovina E-igrace ponuja veliko zanimivih in poučnih iger in igrač za majhne in velike otroke.

0/5 (0 Reviews)

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Train Simulator Collection (PC)”