Opis

Thymesia (Xbox Series X)

Nekoč cvetoče Hermesovo kraljestvo se je znašlo v obdobju nesreče.

Alkimija, ki je bila videti kot odgovor na vse bolezni kraljestva, je postala splošno razširjena praksa po vsej deželi, saj so jo prebivalci sprejeli v svoje domove in jo uporabljali za izboljšanje in zdravljenje po lastni presoji. Ko je cena alkimije postala previsoka, so jo poskušali ustaviti, vsakič enako neuspešno kot prejšnji, katastrofalne posledice pa so bile čutiti po vsem kraljestvu. V nekaj dneh je kraljestvo zajel kaos, okužene pošasti so hodile po krvavih ulicah, upanje na ozdravitev pa je bilo izgubljeno.

Corvus je zadnje upanje kraljestva, usoda Hermesa pa je v njegovih pernatih rokah. Resnica je zakopana globoko v spominih, ki jih je Corvus pustil raztresene po kaznovalnem svetu, in samo z zbiranjem teh izgubljenih spominov je mogoče rešiti kraljestvo, toda vsakič, ko se potopi nazaj in skuša sestaviti resnico, najde samo še več skrivnosti.

Ključne značilnosti: 

– Izkoristite kugo: Vsadite si kužna orožja pri grozljivih šefih in strašnih sovražnikih ter jih uporabite kot smrtonosno orožje.  Edini način, da preživite grozote, ki se skrivajo v senci nekoč cvetočega kraljestva, je, da sovražnikom privoščite okus njihove lastne medicine.

– Sprejmite krokarja: Med bojem se spremenite v ravensko obliko, mečite perje kot šibre, da prekinete napade sovražnikov, in izvajajte usmrtitve s hitrostjo grabežljivca.

– Prebojujte se: Izboljšajte in spremenite osnovne gibe in kužno orožje Corvusov, izoblikujte svoj lasten slog igranja in se na izzive, ki vas čakajo, pripravite na svoj edinstven način.

– Neusmiljeni sovražniki: Sovražniki, ki jih je kuga poškodovala in so mutirali v pošasti, so izkrivljeni in neverjetno sovražni ter na vsakem koraku izzivajo vaše sposobnosti.

– Razbiti spomini: Ko se potopite v Corvusove spomine in poskušate odkriti resnico, ki se skriva v preteklosti, sestavite Corvusovo preteklost.

Proizvajalec: Fireshine Games

Datum izzida / dobave: 18.08.2022

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Brand

Fireshine Games

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Thymesia (Xbox Series X)”