Opis

THRUSTMASTER T128-P RACING WHEEL – TYPE C (PLUG EU) PS4/PS5/PC DIRKALNI VOLAN

THRUSTMASTER T128 ima sistem HYBRID DRIVE, ki združuje jermenski in zobniški mehanizem ter zagotavlja globoke in vsestranske povratne informacije o sili in zagotavlja 20 % več moči (v primerjavi s prejšnjimi hibridnimi dirkalnimi volani Thrustmaster T150).

Lahkoten volan vam omogoča, da resnično začutite občutke, ki jih prenaša sistem Force Feedback, za pristno dirkaško izkušnjo in optimizacijo vaših dirkaških linij. S 4-barvnim trakom LED lahko spremljate obrate motorja in se poznate, kdaj je treba prestaviti. Zaradi sistema pritrditve s sponkami lahko dirkalni volan prilagodite tako, da se prilega mizam in pultom, kar omogoča hitro in enostavno namestitev. Komplet pedal T2PM, ki je priložen dirkalnemu volanu, ima patentirano magnetno tehnologijo brez trenja za večjo natančnost, ki se tudi sčasoma ne zmanjša.

T128 je bil zasnovan za vse igralce, ki iščejo prvi dirkalni volan, ki ponuja nove poglobljene občutke, in za uporabnike, ki si želijo izboljšati svoje vozniške sposobnosti. T128 je dirkalni volan z uradno licenco za PlayStation 5 in PlayStation 4, združljiv pa je tudi z osebnim računalnikom.

Lastnosti:

  • Poglobljena in vsestranska povratna informacija o sili, da resnično začutite občutke dirkanja: hitrost, površina, udarci in trki ter izgubo oprijema pnevmatik.
  • LED diode za število obratov motorja za optimalno prestavljanje
  • Magnetne prestavne ročice (patentirana tehnologija H.E.A.R.T.) za takojšnjo odzivnost in jasen občutek prestavljanja
  • Sodobna zasnova s 13 gumbi, primerna za vse sloge vozil in iger
  • Sistem za hitro pritrditev, primeren za mize in pulte debeline do 5,5 cm
  • Magnetni komplet pedalov z dvema pedaloma (patentirana tehnologija H.E.A.R.T.) z 12-bitno natančnostjo, ki se tudi sčasoma ne zmanjša
  • Tehnologija HYBRID DRIVE naslednje generacije, ki zagotavlja 20 % več moči kot drugi hibridni dirkalni volani Thrustmaster (serija T150)
  • Uradno licencirano za PlayStation 5 in PlayStation 4 ter združljivo z osebnimi računalniki (Windows 10/11)

Proizvajalec: Thrustmaster

Datum izzida / dobave: 27.10.2022

V spletni trgovini E-igrace.com najdete veliko kvalitetnih volanov za GAMING in nepozabno igralsko izkušnjo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “THRUSTMASTER T128-P RACING WHEEL – TYPE C (PLUG EU) PS4/PS5/PC DIRKALNI VOLAN”