Opis

The Witcher 3 Wild Hunt GOTY (xbox one)

Svet je v kaosu. Zrak nabit z napetostjo in dimom požganih vasi. Vojni stroj strahovitega Nilfgaardskega cesarstva je zopet udaril. Že tako nemočna Severna kraljestva so opustošena. Nekoč mogočni vladarji so mrtvi ali pa so zapustili to od boga pozabljeno zemljo. Časi so negotovi in nihče ne ve kdo bo se bo povzdignil in kdo padel, kdo prinesel mir in kdo bedo.

Pojavi pa se sila še temačnejša in smrtonosna. Pritlehni prebivalci Severnega kraljestva niti ne slutijo, da so njihovi spori naravnost otročji v primerjavi z nevarnostmi, ki prežijo nanje iz onstranstva. Zalega ki prihaja hrepeni po eni stvari, tisti ki je najdražja tudi Geraltu …

Zgodba Zadnji del Geraltovih pustolovščin prinaša pritegljivo in zrelo zgodbo s kar 36 različnimi konci igre, zato vaše odločitve štejejo kot še nikoli. Zgodba, ki se dogaja v odprtem svetu se nanaša na prigode iz prejšnjih dveh delov igre, vendar je povsem samosvoja, nadvse privlačna in polna presenečenj.

Živ, odprt svet Okolje odprtega sveta ustvarja žive ekosisteme, ki jih lahko poljubno raziskujete na drugačne načine, kot je bilo to možno pri prveh dveh Witcher igrah. Naj bo to ježa čez nevarnosti polno nikogaršnjo zemljo, tek skozi ozke ulice Novigrada, ali jadranje ob siju polne lune okoli otokov Skellige, vse pokrajine so izjemno barvite in bogate z življenjem.

Boj Edinstven in intuitiven sistem boja združuje široko paleto taktičnih elementov in spektakularnih ter dinamičnih borilnih zaporedij; zveza, ki je pri RPG igrah še nikoli nismo videli. Počutite se kot pravi vešč, ultimativni ubijalec monstrumov, zavihtite meč in postanite najnevarnejši izmed lovcev.

RPG mehanika Zahvaljujoč napredni igralni mehaniki, The Witcher 3: Wild Hunt prinaša izboljšano in predvsem globjo igralno izkušnjo in popolnoma izkoristi močan RPG sistem. Statistika ima kot vedno v igri logične posledice, vendar pa je intuitivna in lahko tolmačena. Vaše zatopljenosti v igro tako ne bo zmotila nobena nepotrebna skripta ali igralna mehanika.

Proizvajalec: CD PROJEKT RED

Datum izzida / dobave: 17.11.2017

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “The Witcher 3 Wild Hunt GOTY (xbox one)”