Opis

The Wild At Heart (PS4)

Skrivnostna in skrita dežela. Prezgodaj odrasla otroka na begu. Čarobna bitja in red čudaških varuhov, ki so zatavali. Ujeto Zlo. Dobrodošli v Globoki gozd.

  • Zberite hordo: zbirajte hecna magična bitjeca, ki jim lahko ukazujete. Za vas bodo razbijali po okolici, nabirali dobrote, se bojevali, odpirali nove poti in še marsikaj!

  • Raziskujte: pred vami se razprostre edinstven, odročen svet s pisanim ozadjem. Gozdovi, votline, obala, starodavni templji … Globoki gozd je poln ugank in skrivnosti!

  • Zbirajte in izdelujte: nabirali boste redke surovine, kot so magični kristali, odpadna kovina in električne komponente, ter izdelovali nova poslopja, predmete in nadgradnje!

  • Bojevanje: spopadli se boste z divjimi živalmi in nadnaravnimi sovražniki. Pri tem boste uporabili edinstvene sposobnosti svojih podanikov in zvestega sesalnika!

  • Ko pade noč: prebivalci Globokega gozda vedo, da noč ne prinaša ničesar dobrega. V sencah se skrivajo zlobne nakaze in morda bo bolje, če do zore ostanete blizu tabornega ognja.

Proizvajalec: Humble Games

Zaloga: 2

Datum izzida / dobave: 16.11.2021

Spletna trgovina E-igrace ponuja veliko zanimivih in poučnih iger in igrač za majhne in velike otroke.

0/5 (0 Reviews)

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “The Wild At Heart (PS4)”