Opis

The Chant – Limited Edition (XBOXSERIESX)

Akcijska pustolovska tretjeosebna grozljivka, ki se odvija na oddaljenem otoku, kjer je duhovno zatočišče. Miren konec tedna se kmalu spremeni v strah, psihedelično dimenzijo groze, ki se hrani z negativno energijo. Sodelujte s ponavljajočimi se liki, razvozlajte zapleteno zgodovino otoka in bodite priča grozljivim razkritjem o vesolju. Samo vi se lahko borite, se sporazumevate s preživelimi in razkrijete zapuščino kulta iz sedemdesetih let prejšnjega stoletja in spremenite ritual.

Raziščite otok, napolnjen s kozmičnimi srhljivkami. Sodelujte z drugimi člani kulta, ki jih počasi razjeda lastna negativna energija. 

Izbrati morate svoje boje in se boriti za preživetje. Zbirajte, izdelujte in upravljajte s svojimi viri ter izkoristite svoje možnosti v bližnjem boju ali pa se prepustite paniki in pobegnite.

Ravnovesje je vse. Ojačajte svoj um pred grozo in paniko; zaščitite svoje telo pred fizičnimi grožnjami; povzdignite svojega duha, da boste lahko meditirali in dostopali do nadnaravnih zmožnosti.

Po navdihu psihedeličnih grozljivk iz 70. let prejšnjega stoletja doživite pokrajino barvne osvetlitve in elektronsko rockovsko glasbo, ki jo je ustvaril večkrat nagrajeni Paul Ruskay.

LIMITED EDITION vsebuje

Osnovno igro 

VFX v igri, posvečen sedemdesetim letom prejšnjega stoletja 

ekskluzivni skin za duhovno umikanje

umetniška knjiga The Glory Island

izvirna glasbena podlaga The Chant, ki jo je ustvaril Paul Ruskay

ovitek.

Proizvajalec: Prime Matter

Datum izzida / dobave: 03.11.2022

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “The Chant – Limited Edition (XBOXSERIESX)”