Opis

The Bridge Curse 2: The Extrication (Playstation 5)

The Extrication je samostojno nadaljevanje knjige The Bridge Curse: je predelava trilerja The Bridge Curse 2: Ritual. Gre za prvoosebno grozljivko o preživetju, gledano s perspektive več likov, ki za osnovo svojega zapleta uporablja sodobno zgodbo o duhovih iz kampusa.

The Bridge Curse 2: The Extrication se dogaja na univerzi Wen Hua, eni od desetih univerz na Tajvanu, ki je znana po zaskrbljujočih zgodbah o duhovih. Da bi v filmski klub privabila nove člane, se skupina študentov odloči organizirati karneval groze v stavbi Da Ren, ki prekipeva od govoric o videnju duhov. Nameravajo uprizoriti nenavaden primer, ki se je pred desetletji zgodil v kampusu, in ga spremeniti v grozljivko, toda ko se v globoki noči odpravijo na snemanje, se začnejo dogajati nenavadne stvari …

Istočasno v kampus prispe novinar, ki je prejel srhljivo pismo v upanju, da bo razrešil skrivnostni primer pogrešane osebe iz preteklosti. Ko sestavi vrsto namigov, se skrivnost razkrije in ogromna zarota, prekrita s temo, je tik pred tem, da se razkrije.

Medtem ko si besno prizadevajo pobegniti, se postopoma razkriva strašljivo bitje, ki stoji za stavbo, polno prividov… Ali bo kdo preživel grozote noči, ko se mu približujejo demoni in grozeča poguba? 

Proizvajalec: PQube

Datum izzida / dobave: 24.09.2024

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “The Bridge Curse 2: The Extrication (Playstation 5)”