Opis

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge (PC)

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge ima revolucionarno igranje, ki temelji na brezčasni klasični mehaniki pretepov, ki so vam ga ponudili strokovnjaki za pretepe iz Dotemu (Streets of Rage 4) in Tribute Games. Prebijte se skozi čudovita okolja v tehniki pixel art in ubijte na tone peklenskih sovražnikov s svojimi najljubšimi želvami, od katerih ima vsaka svoje spretnosti in poteze, zato je vsaka igra edinstvena! Izberite borca, uporabite radikalne kombinacije, da premagate nasprotnike, in doživite intenzivne boje, polne dih jemajoče akcije in nezaslišanih ninja sposobnosti. Bodite ostri, ko se sami spopadate s Shredderjem in njegovim zvestim klanom Foot, ali pa zgrabite najboljše prijatelje in igrajte z do štirimi igralci hkrati!

Ko Bebop in Rocksteady napadeta Kanal 6 in ukradeta izjemno nevarne naprave, da bi podprla Krangov in Shredderjev najnovejši sprevrženi načrt, je Teenage Mutant Ninja Turtles: V igri Shredder’s Revenge se želve borijo na številnih brezčasnih lokacijah TMNT. Od Manhattna in Coney Islanda do mestnih streh in vlažnih kanalov pomagajte strašni četverici premagati pešce, triceratonske bojevnike in skalne vojake vse do dimenzije X!

Uživajte v osupljivi barvni grafiki pixel art in starinskem vzdušju TMNT, ki vas bo popeljalo naravnost nazaj v neverjetna 80. leta prejšnjega stoletja. Vsak lik, vozilo, orožje, predmet in ozadje so neposredno navdihnjeni s televizijsko oddajo iz leta 1987, zato se boste počutili, kot da ste skočili na televizijo – z odlično mešanico ubijalskega humorja in akcijskih pustolovščin!

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge vključuje žepni vodič in obesek za ključe.

● Zasnova igre vas popelje nazaj v 80. leta prejšnjega stoletja

● Čudovita barvna grafika pixel art

● staromodno igranje, izboljšano z izjemno svežo mehaniko

● Do štirje igralci hkrati

● Igrajte z ikoničnimi liki in vozili TMNT v različnih možnostih igranja

Proizvajalec: Merge Games

Datum izzida / dobave: 29.07.2022

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge (PC)”