Opis

Tamagotchi Nano – Jurassic Park Dinosaur Egg

  • Vzgajajte dinozavre in poskrbite, da bodo srečni tako, da jih hranite s hrano in prigrizki: listi in oreščki za rastlinojede, ali meso in ribe za mesojede.
  • Počistite za njimi, ko opravijo potrebo, da preprečite, da bi zboleli ali vas zapustili.
  • Vaš dinozaver se lahko razvije v več kot 20 različnih dinozavrov! Čez dan si lahko ogledate veličastne prizore iz Jurskega parka.
  • Lahko igrate tri različne mini-igre imenovane “Katero?”, “Pobegni”, in “Ujemi hrano”.
  • Baterije (2xLR44) priložene.
  • Za starost od 8 let naprej.

Odkrijte čarobnost 90. let z originalnim Tamagotchi virtualnim ljubljenčkom! Ta ikonična elektronska naprava obuja dragocene spomine na negovanje in ustvarjanje vezi s svojim virtualnim sopotnikom. S klasično piksel grafiko in nostalgičnimi piski Tamagotchi ponuja ure zabave in odgovornosti, poučuje pa tudi dragocene lekcije o skrbi in prijateljstvu. Ne glede na to, ali ste izkušeni veteran Tamagotchija ali novi pri tej izkušnji, ta žepni ljubljenček obljublja neskončno zabavo in srčne trenutke. Objemite nostalgičnost in ustvarjajte nove spomine s svojim Tamagotchijem še danes!

V tem sodelovanju za 30. obletnico Jurskega parka in Tamagotchijem lahko vzgajate dinozavre! Če je vaš dinozaver lačen, ga lahko nahranite z listi in oreščki, če je rastlinojedec, ali z mesom in ribami, če je mesojedec. Ko so slabe volje, jim dajte prigrizek ali igrajte tri mini igre. Tri mini igre, ki jih lahko igrate, se imenujejo “Katero?”, “Pobegni” in “Ujemi hrano!”. Odvisno od tega, kako skrbite za svojega malega dinozavra, se lahko razvije v več kot 20 različnih dinozavrov. Poleg negovalnih likov se lahko pojavijo tudi redki dinozavri! Če za svojega dinozavra ne boste ustrezno skrbeli, vas bo zapustil.OPOZORILO: vsebuje gumbno baterijo. Nevarno pri zaužitju. Pred uporabo preberite navodila.

Proizvajalec: TAMAGOTCHI

Datum izzida / dobave: 17.08.2023

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko KUL figur risanih in resničnih junakov, filmskih in športnih zvezd.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Tamagotchi Nano – Jurassic Park Dinosaur Egg”