Opis

Super Bullet Break (Playstation 4)

Super Bullet Break je edinstvena strateška igra za sestavljanje kompletov, polna divjega kupa prikupnih in barvitih likov – “Bulletov” -, ki so vsak na svoj način edinstveni.

Rešite spletne igre pred popolnim uničenjem v svetu, kjer je spletne igre za več igralcev prevzela prevarantska umetna inteligenca! Lahko rešite svet, premagate sovražnike v strateških poteznih bitkah in premagate Super Bullet Break?

Ključne funkcije:

Zberite več kot 160 nabojev

Nobeni dve dekleti si nista enaki! Spoznajte krogle, ki jih zberete na poti, vse z originalnimi umetninami in oblikami likov, ter sestavite popolno ekipo. Zberite najrazličnejše predmete in krogle, da bodo skupaj delovali v vašo korist! Od navadnih do legendarnih, od aktivnih do pasivnih, vsak predmet vam bo koristil na svoj način.

Izberite svoj lik

Igrajte kot Akari, Hikaru ali Sumire! Vsak od njih ima drugačne lastnosti in vam lahko koristijo, odvisno od vašega načina igranja. Imate raje stabilen način igranja ali premagovanje sovražnikov s tehničnimi kombinacijami? Super Bullet Break ima lik za vsakogar.

7 edinstvenih igralnih zemljevidov

Vsak od 7 igralnih zemljevidov, od sezon ljubezni do akvarijske globine in strelca Feniksa, je bil navdihnjen s klasičnimi žanri iger, od simulacij zmenkov do ritmičnih iger in plazenja po ječah.

Gacha brez mikrotransakcij

Čeprav je igra Super Bullet Break navdihnjena s klasičnimi igrami gacha, v njej ni mikrotransakcij! Predmete lahko kupite v trgovini z igralno valuto, jih prejmete kot nagrado za bitko ali jih najdete v skrinjah z zakladi, raztresenih po zemljevidu, in tako izboljšate svoj komplet! Pri igri Super Bullet Break gre navsezadnje za strategijo … in malo sreče. Ko vaš lik določi vaš začetni paket, je zdaj odvisno od vas, ali boste tvegali in zamenjali kartuše, našli predmete in izbrskali krogle – če želite, gre za graditelja paketov s preobratom. Z vsakim ponovnim igranjem izboljšajte svojo strategijo!

Proizvajalec: PQube

Datum izzida / dobave: 02.09.2022

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Brand

PQube

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Super Bullet Break (Playstation 4)”