Opis

Spirograf je večnamenska učna igrača za risanje in je lesena različica priljubljene igrače. Na spirografu so z živahnimi barvami upodobljene tematske slike, sestavljen je iz 2 koleščk s figurami za risanje in 5 šablonami v obliki krogov. Uporaba spirografa je zelo preprosta. Na list papirja položite kolešček, vanj vstavite eno šablono. V eno od lukenj šablone pritrdite konico pisalnega pripomočka (kemični svinčnik, navaden svinčnik, flomaster itd.) in začnite vrteti z roko. Na papirju boste zagledali spiralni vzorec. Z različnimi pisalnimi pripomočki in več luknjami v krogu lahko dobite neskončno veliko čudovitih risb. Ustvarjanje s spirografom razvija pozornost, spomin, razmišljanje, trenira koordinacijo gibov in motoričnih sposobnosti rok, krepi potrpljenje, vztrajnost, radovednost in kognitivno aktivnost. Leseni spirograf blagodejno vpliva na oblikovanje otrokovih ustvarjalnih sposobnosti in bo nedvomno postal najljubša igrača mladega umetnika.

Značilnosti izdelka

Vrsta: za risanje

Velikost: 255*255*3 mm

Material: brezova vezana plošča, višja kakovost

Teža: 135 g

Komplet vsebuje: 2 koleščka, 5 šablon, pisalni pripomočki niso vključeni!

Opozorilo! Igrača ni primerna za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne. Igračo je treba uporabljati pod stalnim nadzorom odrasle osebe. Embalaža ni igrača, saj se otrok lahko z njo poškoduje. Pred uporabo jo je potrebno odstraniti. Opozorila in navodila za uporabo shranite za morebitno kasnejšo uporabo.

Opozorilo za plastično vrečko: Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna, saj se lahko otrok z njo zaduši! Pred uporabo jo je treba odstraniti in hraniti zunaj dosega otrok.

Naziv izdelka: Razvojna otroška igrača
Poreklo: Ruska federacija

 

 

0-3.gif      EN 71

0/5 (0 Ocen)