Opis

Sonic Origins Plus – Limited Edition (Nintendo Switch)

16 KLASIČNIH NASLOVOV, 1 BREZČASNA ZBIRKA

Doživite zbrane pustolovščine ježka Sonica v novo remasterizirani zbirki Sonic Origins Plus! S 16 legendarnimi Sonicovimi naslovi, vključno z 12 igrami za Game Gear, novimi igralnimi liki, načini, izzivi, vsebinami iz zakulisja in še več – to je dokončen način igranja teh klasičnih iger!

VRHUNSKA FIZIČNA IZDAJA

Tisti, ki bodo kupili fizično izdajo, bodo prejeli tudi retro navdihnjeno obojestransko naslovnico in 20-stranski artbook.

KLASIČNI SONIC V ŠIROKOZASLONSKEM HD FORMATU

Raziščite 4 klasične remasterizirane igre Sonic – Sonic the Hedgehog, Sonic 2, Sonic 3 & Knuckles in Sonic CD v visoki ločljivosti, s povsem novimi začetnimi in končnimi animacijami za vsak naslov!

KLASIČNI IN JUBILEJNI NAČINI

V klasičnem načinu z izvirno ločljivostjo igre in omejenimi življenji ali v novem jubilejnem načinu z neomejenimi življenji v prenovljenem širokokotnem zaslonu HD si utirajte pot skozi številna območja.

NOVI IGRALNI LIKI

Igrajte kot Sonic, Tails ali Knuckles v igrah Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles in Sonic CD! In prvič v zgodovini igrajte kot Amy Rose v teh legendarnih klasičnih naslovih!

12 NASLOVOV SONIC GAME GEAR

Doživite 12 priljubljenih naslovov Sonic Game Gear na platformah sedanje generacije!

Proizvajalec: SEGA

Datum izzida / dobave: 23.06.2023

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sonic Origins Plus – Limited Edition (Nintendo Switch)”