Opis

Song of Horror – Deluxe Edition (PS4)

Song of Horror je filmska tretjeosebna grozljivka, posvečena strašljivi zgodbi na podlagi literarnih del slovitih žanrskih piscev, kot so Poe, Lovecraft in M. R. James. Sloviti pisec Sebastian P. Husher je izginil, z njim pa vsi njegovi družinski člani. Njegov zaskrbljeni urednik mu na dom pošlje preiskovalca, ki prav tako izpuhti. Izkaže se, da za izginotji stoji temačna entiteta, odgovorna za grozo, ki sledi …

  • Resnično dinamična srhljiva izkušnja. Antagonista, nadnaravno bitje, znano kot Prisotnost, nadzoruje napredna umetna pamet, ki se prilagaja vašim dejanjem in odločitvam.

  • Izkusite srh, ob katerem vam bo padlo srce v hlače. Bitje z drugega sveta se prilagaja vašemu igranju in vas lovi na nepričakovane načine. Izkušnja je vsakič sveža!

  • Kot igralec zgodbo doživljate skozi oči različnih likov, ki so vsak po svoje povezani z zgodbo. Vsaka oseba je drugačna in k namigom ter predmetom dostopa po svoje.

  • Vaša dejanja in odločitve oblikujejo svet. Določeni liki bodo izvedeli več, drugi manj. Nekateri so učinkovitejši proti nadnaravni kreaturi, vsi pa lahko umrejo, če jih bitje začopati. Smrt je nepovratna, in če lik umre, morate izbrati naslednjega ter se skozi zgodbo podati na nov način.

  • Skrivnostna trgovina s starinami, pozabljena opatija, zapuščena norišnica … Vse lokacije v tej igri so navdihnili tipski kraji iz grozljivk. Po teh krajih boste zbirali namige in predmete, ki vam bodo pomagali pri reševanju ugank ter prenašanju strahu.

Izdaja Deluxe Edition vsebuje igro, vodnik po likih, zemljevid in posebno škatlico.

Proizvajalec: Raiser Games

Zaloga: 10

Datum izzida / dobave: 30.07.2021