Opis

Opis

Premium Sound, da ne bo stroškov svetu

Za Blackwire 3200 Serija ponuja najboljšo kakovost zvoka v Slušalke, ki je bil ustvarjen za podjetja zahteve. In kar je še bolje: To napravo, in želite nositi zaposlenih, tako, da je njihova naložba se bo izplačalo. Slim Design in prilagodljiv boom roko za po meri fit, ni nič narobe s tem. Ta odličen zvok in odličen Design. Uživajte v visokokakovostnem zvoku, ki jih pričakujete od Poli.

Odlično Kakovost Zvoka

Uživajte v izjemno doživetje zvoka – idealen za glas, glasbo in multimedijo. Za Blackwire 3200 Serije funkcije PC wideband, Hrup-preklic mikrofon in Hi-Fi Stereo Zvok. Dinamični EQ funkcija optimizira kakovost klica in prilagodi nastavitve samodejno, ko poslušate Večpredstavnostnih vsebin.

Dodatne Povezave

Idealen za upravljanje s klici z RAČUNALNIKA, mobilnega telefona ali Tabličnega RAČUNALNIKA. Cena združujejo udobje in trajnost strip Slušalke z večjo prožnost za Začetnike. Modeli C3215/C3225 ponujajo tudi 3,5 mm priključek za brezžične naprave.

Vse dan udobje in mobilnost

Ste se sprostite, medtem ko so na klic, vaša Slušalka je zagotovo. Lahek naglavni trak, narejen iz kovine je trpežna in ponuja udobno prilegajo. Sintetičnega usnja uho blazine, zložljiv za lažji Transport. To je tudi prihaja z priročno torbo (C3215/C3225), tako da si lahko je kjerkoli.

Enostavna Namestitev

S preprosto uvajanje in prilagodljive nastavitve, lahko dobite vse stranke, ki Sodelujejo hitro na Krovu. S Plantronics Središče za namizje lahko izberete jezik in funkcije ter najnovejše Firmware da bo vaša naprava up-to-datum. Plantronics Manager Pro ponuja, JE Ekipe Daljinsko Upravljanje, Slušalke zalog in uporabe spremljanje.

Izdelani za združljivost

Vsi Poli USB Kontaktni Center rešitev s najbolj priljubljenih platform Jezik združljiv – smo preprosto delo. Poli rešitev lahko ponudi vas in vaše stranke z odlično kakovost zvoka, ne glede na njihovo platformo.

Blackwire 3200 Funkcije
1. Pameten UC konverzije

Vnesite UC z inovativno (in poceni) Slušalke Design. Za Blackwire 3200 serija ponuja profesionalno kakovost zvoka, kot tudi trajne in udobno Design, in no-kompromis, proračun prijazno rešitev za podjetja.

 

Specifikacije

Storitve
Vrsta izdelka
Sub-kategorija izdelka.
Slušalke
Nošenja
Način, na katerega naprava obrabljena.
Glavo pasu
Priporočena Uporaba
Kaj, pod kakšnimi pogoji in kako se izdelek uporablja, npr., temperature okolice) je treba (.
Urad/Klicni Center
Tip Slušalke
Slušalke slušalke z mikrofonom. Slušalke zagotavljajo funkcionalnost telefonsko slušalko, vendar s Prostoročno delovanje. Obstaja slušalke z enim slušalke (mono), in dvojno-slušalka.
Binaural
Barva izdelka
Barva npr. rdeča, modra, zelena, črna, bela.
Črna
Delovanje ključ
Glasnost +, Prostornino
Nadzor glasnosti
Gumb
Tip Nadzorna Enota
SCR kontrolno enoto
Nadzor
Način, na katerega naprava je pod nadzorom.
Tipke
Kabel barva
Barva kabla npr. bela, siva.
Rdeča
LED Zaslon
 
Priključkov in vmesnikov.
Tehnologija za prenos
Tehnologija za povezavo Gertäts. To je lahko, na primer, brezžično povezavo bluetooth ali kabel.
Kabel vezani
3,5 mm Jack
 
USB povezava
Zaradi hitrega USB 2.0 priklop na USB-Pomnilnik-Stick-shrani MP3 lahko predvaja datoteke v napravi.
 
Vrsta povezave USB
Tip USB-točka cut, ki je vgrajen v napravo.
USB tip-C
Priključkov in vmesnikov.
Bluetooth
Bluetooth is a Low-Power Radijske tehnologije, razvite za zamenjavo kablov in žic, ki se trenutno uporablja za povezovanje elektronskih naprav, kot so osebni Računalniki, tiskalniki in različnih Prenosnih naprav, kot so mobilni telefoni in mreženje. Z uporabo radijskih valov povezovanje, Bluetooth naprava je lahko stalno, vzpostavljena povezava, da ne glede na Brskalnik, ki ga uporablja. To prihrani uporabniki, na primer težave pri prijavi na E-Pošto ali Novice-preveri za Posodobitve.
 
Slušalke
Položaj Slušalke Zvočnik
Obstaja razlika med slušalke, ušesni (supra-zvočno) in tistimi, ki so nosili okoli-the-uho (circumaural Surround). je Odprt slušalke so blazinice za ušesa do ušesa ;y ali Obroč, Blazinice okoli ušes. Zaprte slušalke, nasprotno, skoraj vedno circumaurale blazinic.
Supra-zvočno
Slušalke frekvenčni
Razpon frekvence (nizko do visoko zvoki), ki slušalke lahko proizvajajo.
20 – 20000 Hz
Noise suppression
 
Geräuschunterdrückungstyp
Pasivni
Mikrofon
Vrsta Mikrofona
Lastnosti vgrajenega mikrofona v zvezi s sprejem signalov iz vseh ali samo v eno smer, imenovano vsesmerni (bolje za koncerte in podobno, ali iz smeri, ki je bolj primeren za glasovne posnetke).
Boom
Mikrofon Frekvenca
Razpon frekvence (nizko do visoko sliši), da je mikrofon lahko poberem (zaznaj).
100 – 10000 Hz
Mikrofon Hrupa-Preklic
 
Izklop Mikrofona
 
Sistemske zahteve
Podprti Operacijski Sistemi
Windows vesions wich lahko uporabljate z napravo.
 
Podpira Mac Operacijski Sistemi
Mac operacijski sistemi e. g. OS X lahko uporabljate z napravo.
 
Teža in dimenzije
Teža
Teža izdelka brez embalaža (neto mase). Če je mogoče, neto teža pa je dana tudi Standardni pribor in material. Prosimo, upoštevajte, da proizvajalci včasih komercialni razlago teža izdelka brez masa pribor in / ali blaga.
121 g

Garancija (mesecev:) 12

Miške in tipkovnice za igro ali pisarno.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Izberi

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Slušalke Plantronics Poly Blackwire C3225 209751-201”