Opis

Romancing Saga 2: Revenge Of The Seven (Playstation 5)

Peti del franšize SaGa se vrača kot Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven, ki je popolna 3D predelava izvirne RPG igre iz leta 1993. Podajte se na razburljivo pustolovščino, primerno za nove igralce in dolgoletne oboževalce, s klasičnimi in novimi značilnostmi franšize SaGa, polnimi japonskimi in angleškimi glasovi, preurejenimi skladbami in še veliko več!

V pretekli dobi so se bojevniki, znani kot sedem junakov, borili za rešitev človeštva. Pohvale so se počasi spremenile v prekletstva, saj so se njihovi kolegi starodavni začeli bati njihove moči in jih pregnali v drugo dimenzijo. Njihova dobra dela so živela naprej kot legende, ki so se prenašale skozi stoletja in napovedovale, da se bodo junaki vrnili, ko jih bo svet najbolj potreboval …

V skladu z legendo so se junaki ponovno pojavili… vendar je dolgo izgnanstvo pokvarilo njihove oblike in zdaj iščejo maščevanje nad vsemi, ki so jim storili krivico.

Prevzemite vlogo cesarja Avalona, medtem ko se legije hudičev širijo po ozemljih pod poveljstvom junakov. Branite svoje cesarstvo v zaporednih generacijah, razširite svoje kraljestvo in porazite maščevalnih sedem junakov enega za drugim, da rešite svet!

Proizvajalec: Square Enix

Datum izzida / dobave: 24.10.2024

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Romancing Saga 2: Revenge Of The Seven (Playstation 5)”