Opis

Sestavi svojo lastno robo-žuželko. Oglej si, kako se s pomočjo motorja noge vaše žuželke plazijo in premikajo krila. Poveži svojo žuželko z žuželko svojega prijatelja, da naredite robo-gosenico! Zabava je zagotovljena!

Baterije so priložene.

Opozorilo! Nevarnost zadušitve zaradi tujka. Majhni deli. Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev.
Opozorilo! Vsebuje gumbne baterije. Nevarno, če zaužijete – glej navodila.
Napajanje: Deluje na gumbne baterije AG13/LR44 (priložene so 3 gumbne baterijeAG13 (LR44) 1.5V). Izvijač je potreben za zamenjavo baterij (ni priložen).
Izčrpane baterije odstranite iz igrače tako, da odvijete pokrov baterij. Terminali za napajanje ne smejo biti kratkostični. Spremembe ali modifikacije izdelka, ki niso v skladu z navodili proizvajalca, lahko vplivajo na pravilno delovanje izdelka. Ne uporabljajte hkrati baterije različnih tipov. Ne uporabljajte hkrati starih in novih baterij. Vstavite baterije na pravilen način, glede na njihovo polariteto. Akumulatorske baterije morate odstranbiti iz igrače preden jih začnete polniti. Akumulatorske baterije polnite samo pod nadzorom odrasle osebe. Ne akumulatorskih baterij ne smete polniti.
Pozor! Odstranite vse elemente embalaže preden izdelek izročite otroku. Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži
Poreklo: Kitajska. Uvoznik in distributer za Slovenijo: Singa d.o.o., Slovenčeva ulica 24, 1000 Ljubljana; www.singa.si

Starost: od 4 do 10

Spol: O

Spletna trgovina E-igrace ponuja veliko zanimivih in poučnih iger in igrač za majhne in velike otroke.

Prijavite se na občasne novičke, ki prinašajo posebne ugodnosti in popuste!

 

0/5 (0 Reviews)

Dodatne informacije

Spol

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ROBO ŽUŽELKA PIKAPOLONICA”