Opis

REDRAGON ANUBIS K539 RGB brezžična mehanska tipkovnica črne barve

REDRAGON ANUBIS K539 RGB je brezžična mehanska tipkovnica, ki ima 87 tipk in RGB osvetlitev, namenjena pa je za uporabo na PC, tabličnih računalnikih ali telefonih. Tipkovnica ima 5.0 Bluetooth, 2.4Ghz in žično povezavo in baterijo kapacitete 1900 mAh. Tipkovnico lahko povežete s PC, tabličnim računalnikom ali pa tudi na telefonom, brez uporabe kablov. Poleg brezžične povezave je tukaj tudi žični priključek, saj lahko pri igranju iger pride do tako imenovanega “wireless lagga”, zato imamo tukaj tudi žično povezavo. 

Lastnosti:

Povezava s 3 načini:  žični USB-C, brezžični načini BT 5.0 in 2.4 Ghz preko USB vmesnika, ki bodo vašo izkušnjo uporabe dvignili na naslednjo raven na vseh področjih.

Brezžična povezava: Vgrajeni 5.0 Bluetooth in 2.4Ghz brezžična povezava, K539 ponuja resnično brezžično povezavo brez zakasnitve. Preprosto preklapljanje med različnimi brezžičnimi napravami brez omejitev.

80 % TKL Low-Profile: Kompaktnih 87 tipk v nizkoprofilni zasnovi, ponuja več prostora za premikanje miške in krajšo razdaljo aktiviranja. Zagotavlja natančno delovanje na polovici višine, hkrati pa ohranja preprosti slog.

Stikala v tipkovnici so Oteum brown.

Vzdržljivosti delovanja: 1900 mAh baterija, nameščena v nizkoprofilno tanko ploščo je vzdržljiva, ultra tanka in lahka v enem. Indikator prazne baterije na desni strani tipkovnice vas bo obvestil, ko je treba tipkovnico napolniti.

Neskončni načini uporabe: z zmogljivo programsko podporo upravljajte osvetlitve ozadja, prerazporeditev tipk ali makro posnetke kombinacij tipk. Izboljšajte svojo delovno učinkovitost in igralno zmogljivost na najboljše.

REDRAGON PODALJŠANA GARANCIJA NA 3 LETA – ZMAJSKA VZDRŽLJIVOST

Zmajska vzdržljivost
Blagovna znamka Redragon navdušuje številne igralce, ne samo z dizajnom, ceno in priljubljenostjo, temveč tudi s kvaliteto.  S tri letno podaljšano garancijo imenovano zmajska vzdržljivost pa pridobite še brezskrbnost uporabe!

V zmajsko vzdržljivost so vključeni naslednji Redragon izdelki:

  • Miške
  • Tipkovnice
  • Slušalke
  • Igralni ploščki (kontrolerji)
  • Mikrofoni
  • Gaming kompleti (izključene so podloge za miške)
  • USB zvočne kartice
  • Dodatki za konzole (PS4, XBOX, Switch) in PC

KAKO PODALJŠATI GARANCIJO

V roku 30 dni od nakupa mora kupec registrirati izdelek na spletni strani. Po uspešno opravljeni registraciji, izdelek pridobi dodatni 2 leti garancije na splošno garancijo izdelka. To pomeni skupaj kar 3 leta garancije, ki velja od dneva nakupa izdelka.

SPLOŠNA PRAVILA IN POGOJI 

Obrazec za REGISTRACIJO 

Proizvajalec: Redragon

Zaloga: 1

Datum izzida / dobave: 01.06.2018

Spletna trgovina E-igrace ponuja veliko zanimivih in poučnih iger in igrač za majhne in velike otroke.

Prijavite se na tedenske e-novičke in izkoristite popust za vaš prvi nakup!

0/5 (0 Reviews)

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “REDRAGON ANUBIS K539 RGB brezžična mehanska tipkovnica črne barve”