Opis

Persona 5 Royal (Xbox Series X & Xbox One)

Nosite masko. Razkrijte svojo resnico.

Pripravite se na nagrajeno izkušnjo RPG v tej dokončni izdaji igre Persona 5 Royal z zakladnico vsebine, ki jo je mogoče prenesti! Nadenite si masko Jokerja in se pridružite fantomskim tatovom srca, ki pripravljajo velike rope, se infiltrirajo v misli pokvarjenih in jih prisilijo, da spremenijo svoja ravnanja!

Ta naslov je poln priljubljenih likov, zaupnikov, globine zgodbe in številnih lokacij za raziskovanje s številnimi priložnostmi za krepitev sposobnosti v metaverseju in vsakdanjem življenju. Igra Persona 5 Royal predstavlja edinstven vizualni slog in ima nepozabno glasbeno podlago, ki jo je ustvaril za nagrado nominirani skladatelj Shoji Meguro.

Raziskujte Tokio, odklepajte persone, prilagodite svoj osebni tatinski brlog, izkusite alternativne konce in še več! Postanite ultimativni fantomski tat in kljubujte konvencijam, odkrijte notranjo moč in se borite za pravico v dokončni različici Personal 5 Royal.

Lastnosti:

  • Osnovna igra in več kot 40 elementov predhodno izdane vsebine za prenos.
  • Raziščite Tokio, odklepajte persone, prilagodite svoj osebni tatinski brlog, izkusite alternativne konce in še več.
  • Postanite ultimativni fantomski tat in kljubujte konvencijam, odkrijte notranjo moč in se borite za pravico v dokončni različici igre Personal 5 Royal.
  • Izbirate lahko med japonskim in angleškim glasom.

Proizvajalec: Atlus

Datum izzida / dobave: 21.10.2022

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Persona 5 Royal (Xbox Series X & Xbox One)”