Opis

PALADONE MINECRAFT BLOCK BUILDING LIGHT V2 LUČKA

Minecrafterji bodo navdušeni nad tem neverjetnim osvetljenim prizoriščem s 16 ločenimi bloki, ki svetijo in jih je mogoče v poljubni kombinaciji razporediti na kamnito podlago. Različni bloki vključujejo travo, TNT, diamantno rudo, rdeči kamen, zlato in še več. Ta svetlobna zgradba iz blokov Minecraft je priložena v potiskani darilni škatli in je odlično darilo za vsakega igralca ali ljubitelja igre Minecraft. Prav tako je odličen, edinstven dodatek k zbirki spominkov Minecraft za pripadnike te igre.

Zlagajte poljubne kombinacije blokov, da ustvarite prizor s svetlečimi nivoji po meri. Luč se napaja iz električnega omrežja in je opremljena z vtičem.

  • Prizor z osvetljenim nivojem: Minecrafterji bodo navdušeni nad tem neverjetnim prizorom z osvetljenim nivojem s 16 ločenimi bloki, ki svetijo in jih je mogoče v poljubnih kombinacijah postaviti na podlago iz kamna. Odlično za vsako spalnico, igralni brlog ali moško votlino.
  • VELIKO KOLEKCIJSKO DARILO: Ta svetlobni element iz blokov Minecraft je priložen v tiskani darilni škatli in je odlično darilo za vsakega igralca ali ljubitelja igre Minecraft. Prav tako je odličen in edinstven dodatek k zbirki spominkov Minecraft za pripadnike te igre.
  • SESTAVITE SVOJE: Tako kot v igri Minecraft lahko bloke za to lučko sestavite, kakor želite! Bodite ustvarjalni s to lučjo iz blokov, ki jih je mogoče prestavljati.
  • URADNO BLAGO: Ta luč za gradnjo blokov Minecraft je uradno licencirana in odobrena s strani družbe Mojang AB.

Proizvajalec: Paladone

Datum izzida / dobave: 18.12.2023

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko KUL figur risanih in resničnih junakov, filmskih in športnih zvezd.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Brand

Paladone

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PALADONE MINECRAFT BLOCK BUILDING LIGHT V2 LUČKA”