Opis

Outward – Definitive Edition (Nintendo Switch)

Outward prinaša poglobljeno RPG izkušnjo v kombinaciji s preživetvenim igranjem, ki je izziv za najbolj zagrete gamerje. 

Kot navaden pustolovec se ne boste morali le skriti ali braniti pred grozečimi bitji, temveč se boste morali spopasti tudi z nevarnimi okoljskimi razmerami, se zaščititi pred nalezljivimi boleznimi, poskrbeti za dovolj spanca in ostati hidrirani. Podajte se na nevarne ekspedicije po neukročenih deželah, da bi dosegli nova mesta, opravili različne misije in odkrili skrite temnice, v katerih se plazijo strašni sovražniki.

Da bi preživeli v osupljivem, a smrtonosnem svetu Auraja, morate biti spretni… in pripravljeni. Razvijajte učinkovite strategije za premagovanje sovražnikov in ne zanemarite svojih osnovnih potreb ter svoje potovanje delite s spletnim prijateljem.

Outward Definitive Edition vključuje oba dodatka DLC, The Soroboreans in The Three Brothers,ter novo orožje, temnice, edinstveno mehaniko dodatkov DLC in izboljšave kakovosti življenja. Pustolovci, zdaj je vaša najboljša priložnost, da svet Auraja raziskujete na poti!

Proizvajalec: Plaion

Datum izzida / dobave: 28.03.2024

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Outward – Definitive Edition (Nintendo Switch)”