Opis

Tablica za učenje številk je didaktični inštrument za prvo spoznavanje matematičnih osnov. Tablica je lesena deščica s silhuetnimi okvirji za vstavljanje in komplet figur oziroma vstavljank s podobo številk ter matematičnih simbolov. Igre in aktivnosti s tablico pomagajo otroku vizualno pokazati, kako izgledajo številke ter osnovni matematični simboli. Vsako številko se lahko dotaknemo, naredimo obris s svinčnikom na papirju, ga primerjamo z drugimi figurami in položimo na tablico. S številkami in simboli lahko naredimo različne matematične primere. Aktivna uporaba tablice za učenje številk razvija mišljenje, spomin, otipno in vizualno zaznavanje, fino motoriko ter pomaga pri oblikovanju osnovnih matematičnih veščin.

Značilnosti izdelka

Vrsta: učenje črk, številk, računanje

Velikost: 285*195*6 mm

Material: brezova vezana plošča, višja kakovost z elementi HDF

Teža: 250 g

Komplet vsebuje: leseno deščico, komplet lesenih figur

 

Opozorilo! Igrača ni primerna za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne. Igračo je treba uporabljati pod stalnim nadzorom odrasle osebe. Embalaža ni igrača, saj se otrok lahko z njo poškoduje. Pred uporabo jo je potrebno odstraniti. Opozorila in navodila za uporabo shranite za morebitno kasnejšo uporabo.

Opozorilo za plastično vrečko: Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna, saj se lahko otrok z njo zaduši! Pred uporabo jo je treba odstraniti in hraniti zunaj dosega otrok.

Naziv izdelka: Razvojna otroška igrača
Poreklo: Ruska federacija

 

0-3.gif      EN 71