Opis

Labirint je kognitivna izobraževalna igrača za radovedne otroke. Labirint – živalski pari 1 je tablica z zapletenimi potmi, na katerih je več gibljivih figur s podobami domačih živali. Otrokova naloga je, da za vsako žival najde par, določi pravilno pot in premika figure po poti do želenega cilja. Igra v labirintu razvija logično mišljenje, spomin, domišljijo, vizualno in otipno zaznavanje, seznanja s predmeti in okolico, uči prostorske orientacije. Igra lahko zamoti otroka za daljši čas in mu pri tem  daje veliko pozitivnih čustev.

Značilnosti izdelka

Vrsta: labirinti

Velikost: 285*195*6 mm

Material: HDF, pleksi steklo, kovinske kroglice

Teža: 412 g

Komplet vsebuje: leseno tablico z gibljivimi figurami

 

Opozorilo! Igrača ni primerna za otroke do 3 let, ker vsebuje majhne dele, ki lahko privedejo do zadušitve. Otrok jih lahko vdihne ali pogoltne. Igračo je treba uporabljati pod stalnim nadzorom odrasle osebe. Embalaža ni igrača, saj se otrok lahko z njo poškoduje. Pred uporabo jo je potrebno odstraniti. Opozorila in navodila za uporabo shranite za morebitno kasnejšo uporabo.

Opozorilo za plastično vrečko: Plastična vrečka kot embalaža je lahko nevarna, saj se lahko otrok z njo zaduši! Pred uporabo jo je treba odstraniti in hraniti zunaj dosega otrok.

Naziv izdelka: Razvojna otroška igrača
Poreklo: Ruska federacija

 

0-3.gif      EN 71