Opis

Original Tamagotchi – Tama Universe

  • Originalni Tamagotchi digitalni ljubljenček, ki ste ga imeli radi leta 1997, se je vrnil z izvirnim programiranjem druge generacije!
  • Hranite ga, vklopite/izklopite luči, se igrajte z njim, dajte mu zdravila, izpraznite stranišče po uporabi, preverite njegovo zdravje in disciplinirajte svojega Tamagotchija, če vas moti ko vas ne potrebuje.
  • Vključuje igro s številkami, kjer morate uganiti, ali bo naslednja številka višja ali nižja!
  • Ohišje Tamagotchi Universe z belim napisom ‘Tamagotchi’ in belim okvirjem, belimi gumbi ter z programiranjem in liki druge generacije.
  • Vzgajajte svojega Tamagotchija od jajca do otroka do odraslega in odvisno od tega, kako se z njim ukvarjate, se bo odločilo, katerega od 7 odraslih Tamagotchijev boste dobili.
  • Tamagotchi je na verigi, da ga lahko vzamete s seboj povsod!
  • Baterija (CR2032) vključena.
  • Za starost od 8 let naprej.

Odkrijte čarobnost 90. let z originalnim Tamagotchi virtualnim ljubljenčkom! Ta ikonična elektronska naprava obuja dragocene spomine na negovanje in ustvarjanje vezi s svojim virtualnim sopotnikom. S klasično piksel grafiko in nostalgičnimi piski Tamagotchi ponuja ure zabave in odgovornosti, poučuje pa tudi dragocene lekcije o skrbi in prijateljstvu. Ne glede na to, ali ste izkušeni veteran Tamagotchija ali novi pri tej izkušnji, ta žepni ljubljenček obljublja neskončno zabavo in srčne trenutke. Objemite nostalgičnost in ustvarjajte nove spomine s svojim Tamagotchijem še danes!

Originalni digitalni ljubljenček, ki ste ga imeli radi leta 1997, se je vrnil z ohišjem Tamagotchi Universe! Z izvirnim programiranjem druge generacije ga hranite, pospravite za njim, skrbite zanj in ga celo disciplinirate, če vas moti, ko vas ne potrebuje! Poleg tega lahko igrate igro s številkami! Kako skrbite za svojega Tamagotchija in kako dobro vam gre v igri, določa, katerega odraslega Tamagotchija boste dobili! Vključuje baterijo CR2032 in se lahko pritrdi na vašo torbo, tako da gre povsod z vami!

OPOZORILO: vsebuje gumbno baterijo. Nevarno pri zaužitju. Pred uporabo preberite navodila.

Proizvajalec: TAMAGOTCHI

Datum izzida / dobave: 10.10.2023

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko KUL figur risanih in resničnih junakov, filmskih in športnih zvezd.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Original Tamagotchi – Tama Universe”