Opis

One Piece: Odyssey (Playstation 4)

Dogodivščine niso nikoli pozabljene

Pridružite se tej povsem novi RPG igri z novimi oblikami likov in pošasti, ki jih je ustvaril Eiichiro Oda, avtor igre ONE PIECE. Igro dopolnjuje tudi čudovita glasba Motoija Sakurabe, skladatelja, znanega po različnih prispevkih k videoigram, kot sta seriji Dark Souls in Tales of.

Razbita tisočerica Sunny, razpršeni člani posadke, Luffyjev pogrešani slamnati klobuk…

Med potovanjem slamnate klobuke pod vodstvom Opice D. Luffyja na morju pogoltne velika nevihta. Sredi nevihte pristanejo na skrivnostnem otoku, polnem narave, in se ločijo drug od drugega. Posadka se odpravi na novo pustolovsko potovanje, polno čudes divje narave, mogočnih sovražnikov in nenavadnih srečanj z otoškimi prebivalci. Sodelujte z Luffyjem in njegovo posadko, da se ponovno odpravite na pot!

Ključne lastnosti:

SKRIVNOSTNI OTOK

Luffy se odloči raziskati otok, da bi se srečal z razpršenimi člani svoje posadke. Pri tem naletijo na različne skrivnostne ruševine in še nikoli prej videne pošasti. Čeprav so navdušeni nad skupnim raziskovanjem otoka, se stvari kmalu nepričakovano obrnejo. Odkrijte in doživite izvirno zgodbo!

SLAMNATI KLOBUKI KOT EDEN

Premagajte nove sovražnike, razvozlajte skrivnosti in odkrijte celotno pustolovščino s svojimi najljubšimi Slamnatimi klobuki! Poleg Luffyja lahko igrate kot Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Frankie in Brook!

RPG S PREOBRATOM V IGRI ONE PIECE

Doživite naloge in temnice z avtentičnim preobratom igre ONE PIECE. Uživajte v vsem, kar imate radi v igrah RPG, vendar z najljubšimi liki in izvirnim pridihom iz vesolja ONE PIECE.

Proizvajalec: Bandai Namco

Datum izzida / dobave: 13.01.2023

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “One Piece: Odyssey (Playstation 4)”