Opis

One Piece: Odyssey – Collectors Edition (Xbox Series X)

Dogodivščine niso nikoli pozabljene
Pridružite se tej povsem novi RPG igri z novimi oblikami likov in pošasti, ki jih je ustvaril Eiichiro Oda, avtor igre ONE PIECE. Igro dopolnjuje tudi čudovita glasba Motoija Sakurabe, skladatelja, znanega po različnih prispevkih k videoigram, kot sta seriji Dark Souls in Tales of.
Razbita tisočerica Sunny, razpršeni člani posadke, Luffyjev pogrešani slamnati klobuk…
Med potovanjem slamnate klobuke pod vodstvom Opice D. Luffyja na morju pogoltne velika nevihta. Sredi nevihte pristanejo na skrivnostnem otoku, polnem narave, in se ločijo drug od drugega. Posadka se odpravi na novo pustolovsko potovanje, polno čudes divje narave, mogočnih sovražnikov in nenavadnih srečanj z otoškimi prebivalci. Sodelujte z Luffyjem in njegovo posadko, da se ponovno odpravite na pot!
Ključne lastnosti:
SKRIVNOSTNI OTOK
Luffy se odloči raziskati otok, da bi se srečal z razpršenimi člani svoje posadke. Pri tem naletijo na različne skrivnostne ruševine in še nikoli prej videne pošasti. Čeprav so navdušeni nad skupnim raziskovanjem otoka, se stvari kmalu nepričakovano obrnejo. Odkrijte in doživite izvirno zgodbo!
SLAMNATI KLOBUKI KOT EDEN
Premagajte nove sovražnike, razvozlajte skrivnosti in odkrijte celotno pustolovščino s svojimi najljubšimi Slamnatimi klobuki! Poleg Luffyja lahko igrate kot Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Frankie in Brook!
RPG S PREOBRATOM V IGRI ONE PIECE
Doživite naloge in temnice z avtentičnim preobratom igre ONE PIECE. Uživajte v vsem, kar imate radi v igrah RPG, vendar z najljubšimi liki in izvirnim pridihom iz vesolja ONE PIECE.
Zbirateljska izdaja vsebuje:
  • Igro: Igra: One Piece Odyssey: disk z igro ali kodo v škatli (za PC), na voljo za Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 in PC Prenos
  • Figurica Luffyja in Lima: Figurica velikosti 23×21 cm. Na posebni figurici sta dinamična Luffy in Lim, obkrožena s skrivnostnimi kockami Waforda.
  • Ekskluzivna jeklena knjižica: Jeklena knjižica je okrašena na notranji in zunanji strani: simbol kock Waforda in pogled na svetilnik v središču otoka.
  • Ekskluzivne razglednice: Komplet treh razglednic, ki prikazujejo pomembne spomine iz zgodbe One Piece.
  • Zbirateljska škatla se lahko odpre in postane ozadje za figurico zbirateljske izdaje!
  • Deluxe paket: Deluxe paket vsebuje posebno, ekskluzivno potovalno obleko za Usoppa in 2 dodatna pripomočka za okrepitev posadke slamnatega klobuka.
  • 100.000 jagod: lahko porabite v igri za nakup predmetov pri trgovcih
  • Prihajajoče DLC: z nakupom zbirateljske izdaje boste lahko brez dodatnih stroškov prejeli prihodnje DLC za One Piece Odyssey.

Datum izida: 13.01.2023

Proizvajalec: Bandai Namco

Zaloga: 5

Datum izzida / dobave: 13.01.2023

Spletna trgovina E-igrace ponuja veliko zanimivih in poučnih iger in igrač za majhne in velike otroke.

Prijavite se na tedenske e-novičke in izkoristite popust za vaš prvi nakup!

0/5 (0 Reviews)

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “One Piece: Odyssey – Collectors Edition (Xbox Series X)”