Opis

Metal Gear Solid: Snake Eater – Deluxe Edition (Playstation 5)

Odkrijte zgodbo o izvoru kultnega vojaškega agenta Snakea in razvozlajte zaplet legendarne serije METAL GEAR. METAL GEAR SOLID Delta: SNAKE EATER prinaša novo grafiko brez primere, poglobljeno akcijsko igranje in zvoke v svojo razburljivo zgodbo, ko se igralci ponovno vračajo v svet METAL GEAR.

Tekmovalni narodi na skrivaj razvijajo orožje, ki bi lahko ogrozilo prihodnost človeštva. Globoko v džungli mora elitni vojak združiti skrivanje in preživetje, da bi se infiltriral med sovražnike in preprečil, da bi orožje za množično uničevanje sprožilo največjo vojno v polnem obsegu, kar jih je svet kdaj videl.

OBDOBJE: ŠESTDESETA LETA PREJŠNJEGA STOLETJA – BITKA IDEOLOGIJ: V času hladne vojne in spreminjanja geopolitične pokrajine podoživite zgodovino.IGRA: PREŽIVETJE – BITKA INSTINKTOV: Premagajte sovražnike s kamuflažo, bojem od blizu, zasledovanjem, zasliševanjem, plezanjem, lovom in zdravljenjem poškodbNASTAVITEV: VKLJUČITE SE V DŽUNGLO – BITKA REPTILOV: Pomerite se z okoljem, v katerem pasti lovijo sovražnike in plen, grožnje prežijo v senci, zvoki pa opozarjajo plenilce.

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater [Deluxe Edition] vključuje:

– Osnovna igra- Steelbook- Dodatna vsebina za prenos- Kovinski in emajlirani obesek za ključe- Likovno nalepko in umetniške kartice enote Fox

Proizvajalec: Konami

Datum izzida / dobave: 31.12.2025

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Metal Gear Solid: Snake Eater – Deluxe Edition (Playstation 5)”