Opis

Lost Words (CIAB) (Nintendo Switch)

Lost Words: Beyond the Page je vzdušna pripovedna pustolovščina, ki jo je napisala Rhianna Pratchett. Umeščena je med strani dnevnika in fantazijske zgodbe, kjer srečujemo besede in z njimi vplivamo na svet okrog sebe. Z mladenko Izzy raziskujemo domišljijsko deželo, v kateri se v besedah skriva velikanska moč.

  • Pustolovsko skakanje v dveh razsežnostih: s hojo po besedah in njihovo uporabo pri ugankah boste raziskovali 2D-svetove znotraj mladenkinega dnevnika.
  • Zgodba, v katero se vživiš: doživeli boste čustveno pripoved, ki jo je razvila priznana pisateljica iger Rhianna Pratchett in ki jo v celoti preberejo šolani igralci. Sprejeli boste odločitve in vplivali na odvijanje zgodbe, ki bo ob naslednjem igranju spet sveža.
  • Čudovit vizualni slog: odkrili boste notranjost dnevnika, narisano z vodenkami, in živopisano fantazijsko deželo Estorio.
  • Inovativno igranje: z močjo besed boste vplivali na svet okrog sebe in protagonistki utrli varno pot naprej. To je povsem nov, inovativen slog ploščadne akcije!
  • Raziskovanje s pomenom: kresnice, ki jih najdete po vsej Estorii, odklenejo dodaten izziv.

CIAB oziroma »Code In A Box« označuje igre, pri katerih v škatlici ni fizičnega medija, temveč le koda za digitalni prenos igre.

Proizvajalec: Maximum Games

Zaloga: 10

Datum izzida / dobave: 23.07.2021