Opis

Little Nightmares II (Xbox One)

  Little Nightmares 2 je presenečenj polna pustolovska igra, v kateri igrate kot deček Mono. Mono je ujet v svetu, ki ga je popačil signal iz oddaljenega stolpa, in tja se odpravi v družbi dekleta v rumeni pelerini. A še preden bo razkril temne skrivnosti stolpa in rešil dekle grozljive usode, bosta oba deležna številnih groženj, ki so jima jih pripravili prebivalci te dimenzije. Si upate podati v drugo zbirko malih mor? 

  Dobrote:

  VZNEMIRLJIVA TESNOBNA ODPRAVA, OB KATERI BOSTE DOBILI KURJO POLT

  Dečka in dekle bosta na poti srečala nove prebivalce, ki jima bodo motili korak in spanec. Prelisičiti bosta morala sadističnega Učitelja, preživeti srečanje s krvoločnim Lovcem in se prebiti mimo drugih bitij, ki koreninijo v zlu.

  FANTASTIČEN GROZLJIV SVET, KI GA PAČI SIGNAL IZ SIGNALNEGA STOLPA

  Pobegniti boste morali iz sveta, ki gnije od znotraj. Pot vas bo povedla iz strašljivega gozda v nagnusna šolska poslopja in tja do groznega Signalnega stolpa, od koder izvira zlo, ki se širi skozi ekrane po vsem svetu.

  PREBUDITE SPEČE JUNAŠKO DETE V SEBI IN REŠITE SPREMLJEVALKO PRED TEMO

  Dekle bledi in njeno edino upanje je, da jo Mono popelje v Signalni stolp. V morastem svetu je deček njen edini žarek upanja. Vam bo uspelo zbrati dovolj poguma, da se boste otresli mučiteljev in sodelovati z dekletom, s katerim bosta skupaj razvozlala tajinstveno nrav Signalnega stolpa? 

Proizvajalec: Bandai Namco

Datum izzida / dobave: 11.02.2021

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Little Nightmares II (Xbox One)”