Opis

LEGO 2K Drive – Awesome Edition (Playstation 5)

Dobrodošli v Bricklandiji, kjer vas čaka obsežna odprta pustolovščina z vozili LEGO. Dirkajte kjerkoli, igrajte s komerkoli, gradite svoje sanjske vožnje in premagajte množico divjih tekmovalcev za prestižno nagrado Sky Trophy!

V igri LEGO 2K Drive lahko s svojim izjemnim vozilom, ki se preoblikuje, brez težav vozite po razburljivih dirkališčih, terenskih površinah in odprtih vodah.

Raziščite prostrani svet Bricklandie, pokažite svoje vozniške spretnosti in gradite vozila iz kocke v kocko!

Ključne lastnosti:

ULTIMATIVNA LEGO VOZNIŠKA IZKUŠNJA

Usedite se za volan in se pripravite na tone raziskovanja odprtega sveta in razburljivih dirk! Spustite se v razburljiv način zgodbe, skočite na posamezno dirko ali turnirje serije pokalov ter se sprostite v nenavadnih mini igrah. Osvojite umetnost driftanja, pospeševanja in uporabe dodatkov, da premagate nasprotnike!

DIRKA ZA TROFEJO NEBA

Način zgodbe spremlja vašo pot od dirkača začetnika do slavnega prvaka, ko se pomerite z vrsto karizmatičnih tekmecev. Z vsako zmago se boste povzpeli na višjo raven in se pomerili z zloglasnim Shadow Z.

RAZISKOVANJE ODPRTEGA SVETA

Obsežen in živahen svet Bricklandije lahko raziskujete po lastni presoji, poln pisanih likov in norčavih nalog. Na pločniku Turbo Acres se pomaknite mimo bujnih polj, se podajte na teren v puščave okrožja Big Butte, križarite po slikovitih vodnih poteh doline Prospecto in še veliko več.

SPROSTITE SVOJO USTVARJALNOST

Gradnja vozil v garaži je tako preprosta kot sestavljanje opek. Ustvarite nove avtomobile in plovila iz nič, spremenite katero koli vozilo iz svoje zbirke ali se sprostite z vodenimi gradnjami, nato pa svojo stvaritev odpeljite na vožnjo in jo delite s svetom!

IGRAJTE SKUPAJ DOMA IN PREK SPLETA

Sprehodite se po Bricklandiji v lokalnem razdeljenem zaslonu za dva igralca ali se pridružite svojim prijateljem voznikom z do šestimi igralci v spletu!

*Za dostop do spletnega večigralstva je potrebno članstvo PlayStation Plus.

Izdaja Awesome Edition vključuje:

paket Aquadirt Racer Pack

Letni vozniški kupon za 1 leto: Vključuje pakete DLC 1., 2., 3. in 4. sezone: vozilo Awesome Pizza Vehicle. Čas izdaje vsebin DLC bo razkrit v prihodnosti.

550 kovancev

Super bonus paket: Vključuje minifigurico Wheelie Stunt Driver, vozilo Machio Beast in odtenek vozila.

Proizvajalec: 2K Games

Datum izzida / dobave: 19.05.2023

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “LEGO 2K Drive – Awesome Edition (Playstation 5)”